Elazığ Belediyesi Bayram Öncesi Şehir Genelinde Temizlik Çalışması Yaptı

Elazığ Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi şehrin dört bir yanında kapsamlı temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi Bayram Öncesi Şehir Genelinde Temizlik Çalışması Yaptı

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler vatandaşların sağlıklı bir ortamda Ramazan Bayramını idrak edebilmeleri için şehir genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Yaklaşan bayram öncesi ekipler rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra parklarda, bahçelerde, mezarlıklarda, caddelerde, sokaklarda ve camilerde çalışma başlattı.

Ekipler tarafından önce cadde ve sokaklar süpürüldü daha sonrada yıkanarak hijyen sağlandı.

Parklar, duraklar ve çöp konteynerleri büyük bir titizlikle temizlendi.

CAMİLERDE HİJYEN ÇALIŞMALARI YAPILDI

İbadethanelerde temizlik çalışması yapan ekipler tarafından yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde cami halıları yıkanarak cami ve çevrelerinde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Lavabolar ve cami çevreleri de temizleyerek hijyen sağlandı.

HARPUT KAPSAMLICA TEMİZLENDİ

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından daha sonra şehrin önemli turizm yerlerinden olan Harput Mahallesi’nde de kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirildi. Ekipler tarafından yürütülen çalışmalar doğrultusunda vatandaşların mezar ziyaretlerini daha rahat ve sağlıklı bir şekilde yapabilmeleri amacıyla Harput Mahallesi’ndeki mezarlıklarda yabani ot temizliği, budama ve yıkama işlemlerini başta olmak üzere çalışmalar yapıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137