Elazığ Belediyesi Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’u Elazığlılarla Buluşturuyor

Elazığ Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Elazığlı sanatçı Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’u 12 Mayıs Perşembe günü Elazığlılarla buluşturacak.

Elazığ Belediyesi Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’u Elazığlılarla Buluşturuyor

Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla örnek bir belediyecilik örneği gösteren Elazığ Belediyesi, Ramazan ayı ve Ramazan bayramı boyunca düzenlediği konserlerin ardından milyonların beğenisini kazanmış sanatçıları Elazığlılarla buluşturmaya devam ediyor.

BÜYÜK KONSER 12 MAYIS’TA

Elazığ Belediyesi, herkesin yakından takip ettiği, single çalışmaları ile müzik listelerini kasıp kavuran hemşehrimiz Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’u 12 Mayıs Perşembe günü saat 21.00’de Elazığlılarla buluşturacak.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde ücretsiz olarak düzenlenecek konserde hemşehrimiz Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş sevilen şarkılarını Elazığlı hayranları için seslendirecek.

“TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Şehrin moral, motivasyon ve birliktelik ruhuna katkı sağlamak için birbirinden güzel etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz.  Bu kapsamda hemşehrimiz Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş 12 Mayıs Perşembe günü saat 21.00’de Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde Elazığlılarla buluşacak. Elazığ Belediyesi olarak ücretsiz düzenleyeceğimiz Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş konserine tüm halkımız davetlidir.” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Belediyenin parası çoksa alt yapı yapın
Belediyenin parası çoksa alt yapı yapın - 2 yıl Önce

Popçuya topçuya parayı yedirmeyin gardaşım

gagko
gagko - 2 yıl Önce

altyapıya para harca artık yaww

Ssinem
Ssinem - 2 yıl Önce

Allah'tan korkun halkı konserlerle uyutmayin şov yapıp durmayın.yol yapın yol.her taraf köstebek yuvası olmuş.her taraflarda çökmeler var.yazikdir bu elaziga.köy yollarında bile kalite var.su patlar 4gun su boşa gider yoldan onu bile aramadan gelip yapmıyorsunuz.hicmi sizin belediye çalışanı yoldan geçip gormuyor

İremm su
İremm su - 2 yıl Önce

Kıskanmayın

Pelinsu
Pelinsu @İremm su - 2 yıl Önce

Tırrik neyin kıskanak

Sineme cvp
Sineme cvp - 2 yıl Önce

Sinem adam diyorki altyapı yapacam sen yol yap diyon.altyapı bitmeden yol olmaz yaparsa şimdi yine sökülecek

SIRADAKİ HABER

banner137