Elazığ Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 24 Ocak'ta merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki deprem ve yeni tip korona virüs salgını nedeniyle Elazığ'daki ihtiyaç sahibi ailelere yönelik çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Belediye bünyesinde oluşturulan özel bir ekip, belediyenin sağladığı imkanların yanında hayırseverlerin bağışladığı ikinci el yatak, koltuk takımı, elbise, beyaz eşya gibi eşyaları alarak, temizliğini ve bakımını yapıyor, kullanıma hazır hale getiriyor.

Ekipler, daha sonra ihtiyaç sahibi ailelere, yardımları ulaştırıyor.

Elazığ Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, yaptığı açıklamada, gönül belediyeciliği anlayışıyla ihtiyaç sahibi ailelere devletin şefkat elini gösterdiklerini söyledi.

“GÜZELLİKLER PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR”

Bilginoğlu, şöyle konuştu:

"Hayırseverlerin bize ulaştırdığı ürünleri gönül köprüsü kurarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Amacımız toplumumuzun her kesiminin sıkıntılarını görüp çözüm üretebilmektir. İhtiyaç sahiplerinin sürekli yanlarında olan bir belediyenin olduğunu hissettirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Güzellikler paylaştıkça çoğalır. Sıkıntılar paylaştıkça azalır."