12-18 yaş arasında Çocuk Eğitim evinde kalan gençlere Elazığ Belediyesi Korosu tarafından Tasavvuf Müziği konseri verildi.

Belediye Konser Salonunda gerçekleşen konsere 2. Çocuk Eğitimevi Müdürü Mehmet Akdeniz ile birlikte rehber öğretmenler ve infaz koruma memurları katıldı.

Elazığ Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında toplumun sosyal ve kültürel faaliyetlerinden yeterince yararlanmayan gençler için bir Tasavvuf Müziği Konseri düzenledi.

Bir yıldan beri faaliyetlerini sürdüren gönüllü Belediye Korosu üyelerinin gerçekleştirdiği konser ile gençler huzur içinde bir Ramazan ayı sohbeti ve musiki akşamı yaşadı.

Elazığ Belediyesi Başkanı Şahin Şerifoğulları, yaptığı açıklamada, “ilerleyen günlerde bu tür konserlerin, kurum ve kuruluş mensuplarına yönelik devam edeceğini aktardı. Başkan Şerifoğulları, Konservatuarın kuruluş aşamasından beri büyük emek sarf eden Koro Şefi ve aynı zamanda kendisinin Sanat Danışmanlığını yapan Naci Sönmez’e ve gönüllü çalışan tüm koro üyelerine teşekkürlerini iletmeyi de ihmal etmedi”