Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Hizmet Binası İnşası, Büyük Oranda Tamamlandı

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet binası inşa çalışmaları, yüzde 70 oranında tamamlandı.

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Hizmet Binası İnşası, Büyük Oranda Tamamlandı

Sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda cenaze hizmetlerini ücretsiz olarak sunan Elazığ Belediyesi, hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Fevzi Çakmak Mahallesi’nde inşasına başlanan Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet binası inşa çalışmaları sürüyor. Toplam 7.000 metrekare alan üzerinde, 2.500 metrekare inşaat alanına sahip hizmet binası bünyesinde; idari birim, gasilhane, morg ve cami yer alacak.

Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet binasının tamamlanmasıyla vatandaşların Mezarlıklar Müdürlüğü’ne başvuruları kolaylaştırılarak, cenaze ve defin işlemlerinin daha rahat bir şekilde yürütülmesi sağlanacak.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, saha çalışmaları kapsamında ilk olarak Ataşehir İmam Efendi Bulvarı-Hicret Mahallesi Güney Çevre Yolu bağlantısını sağlayan ve 1 kilometrelik kısmı tamamlanarak hizmete sunulan 35 metre genişliğinde, 2.5 kilometre uzunluğundaki 8 şeritli yol çalışmasına ilişkin incelemelerde bulundu. Başkan Şerifoğulları daha sonra Fevzi Çakmak Mahallesi’nde inşasına başlanan Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet binası inşa çalışmalarını inceledi.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vatandaşa sunulan hizmet kalitesini artırmak adına şehrin dört bir yanında gayretle çalıştıklarını ifade ederek, “Elazığ’ımızın dört bir yanında çalışmalarımız devam ediyor. Tek gayemiz bu şehirde yaşayan hemşehrilerimizin yaşam kalitelerine değer kazandırmak, şehrin gelişimine değer kazandırmaktır.

Yol çalışmaları, yeşil alan çalışmaları, yepyeni yaşam alanları ve elbette şehrin gelecek vizyonuna değer kazandıracak meydanlar, yer altı otoparkları, fuar alanı, şehirler arası terminal binası gibi projelere ilişkin çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Fevzi Çakmak Mahallemizde hayırsever bir vatandaşımızın desteğiyle inşa edilen Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet binamızın inşa çalışmaları büyük oranda tamamlandı.

Çalışmaların haziran ayı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet binamızın devreye girmesiyle vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmet kalitemizi daha da artırmış olacağız.

Katkılarından dolayı hayırsever vatandaşımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Özgür bey
Özgür bey - 3 yıl Önce

Güzelim park sanırım olacak yeri sanki başka yer yoktuda getirip park alanına mezarlık müdürlüğü ve kısımları ekliyor bir de anlamadığım 3 alevi Mahallesi ortasında camı ne alaka ..

Yakışmıyor başkan
Yakışmıyor başkan - 3 yıl Önce

Şehir merkezinde kaldırımlara yol yapılsın , depremi fırsata çevireme yolları daha da daralt şehre vizyon katma , geri çekmeler konusunda sağlam bir irade ortaya koyma sonra git dağın başındaki bir yolda çata sat 35 metrelik yol yapıyorum diye. Kendi projesi olsa gene insanların zoruna gitmez. 2020 yılından sonraki elazığda yolların darlığı ve kaldırıma yapılan her yolun müsebbibi sensin sevgili başkan . Başarısızsın , şehrin katilisin

Akp
Akp @Yakışmıyor başkan - 3 yıl Önce

Bakım çalışması yada fatura gecikmiştir kesmişlerdir bakkaldan damacana felan al sonrada belediyeyi ara burdan söylersen sussuz kalmaya devam edecen

cano12
cano12 @Yakışmıyor başkan - 3 yıl Önce

sosyal medya fenomeni başkan ABDULLAHPAŞA mah 301 de 11 gündür su yok şu 21. yy da yaşıyoruz su yok

Eyüp
Eyüp - 3 yıl Önce

Umarım Güney Çevre Yolu bağlantısında alt geçit yerine ışık koyarak o yol baltalanmaz.

SIRADAKİ HABER

banner137