Elazığ Belediyesi'nden Haberlerimize Cevap Verildi

Elazığ’da yapılacak iki fuar için seçilen yerin yetersiz kalacağına ve sorunların yaşanacağına dair yapmış olduğumuz haberin ardından Elazığ Belediyesi tarafından açıklama gönderildi. Ayrıca Hayvan Hastanesinde 3 Gündür su ve elektrik yok haberimizle de ilgili Belediye açıklama gönderdi. İşte Elazığ Belediyesi’nin her iki haberimize gönderdiği o açıklamalar…

Elazığ Belediyesi'nden Haberlerimize Cevap Verildi

Önümüzdeki günlerde Elazığ’da yapılacak iki önemli ve büyük fuar için, Elazığ Belediyesi’nin arka tarafındaki alan geçici olarak seçildi. Bu noktada o alanın fuar yapılmasına uygun olmadığını ve alanın yetersiz geleceğini belirterek bölge sakinlerinin tepkili olduğunu internet sitesinde okuyucularımızla paylaşmıştık. 

İki önemli fuarın Belediyenin arkasındaki boş alan yerine daha uygun bir alanda yapılması gerektiğini, bölge sakinlerinin rahatsız olacağı ve park sorunu başta olmak üzere önemli sıkıntıların yaşana bileceğini belirttiğimiz haberimizle ilgili Elazığ Belediyesi açıklama gönderdi.

"GEÇİCİ OLARAK TANZİM EDİLDİ"

Yapılacak iki önemli fuar için seçilen alanın tepki topladığını dile getirdiğimiz haberimizle ilgili Elazığ Belediyesinin göndermiş olduğu açıklama şöyle; ‘Fuar Alanı Seçilen Yer Tepki Topluyor’ başlığıyla yayınlanan habere ilişkin olarak; vatandaşlarımızın doğru bilgilendirilmesi adına açıklama yapılması gerekli görülmüştür. 

28 Eylül- 01 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenecek ‘Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’ ile 12-15 Ekim 2017 tarihlerinde düzenlenecek ‘İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’ için Cumhuriyet Mahallesi’nde tahsis edilen alan, İlbank Bölge Müdürlüğüne ait bir arazi olup, ilimizin ekonomik gelişimine katkı amacıyla ilgili kurumların da mutabakatı ve yine ilgili kurumların talebi ile geçici fuar alanı olarak tanzim edilmiştir. 

Şehrin ihtiyaçları dikkate alınarak, Elazığ Belediye Meclisi’nde alınan karar doğrultusunda Doğukent Mahallesi’nde bulunan 55 dönümlük alan, fuar alanı olarak kabul görmüş ve onaylanmıştır…

"O PROJEDE 3 GÜNDÜR SU VE ELEKTRİK YOK" HABERİMİZE DE CEVAP GELDİ

Öte yandan Elazığ Belediyesi www.elazigsonhaber.com internet haber sitesinde yayınlanan “O Projede 3 Gündür Su ve Elektrik Yok” başlıklı habere de cevap gönderdi…

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’ne giden vatandaşların elektrik ve su hatların da sıkıntı olduğunu gördüklerini ve elektriklerin kökten kesik olduğunu belirttiğimiz haberde hayvan severlerin sıkıntının devam etmesi halinde önemli sorunlar yaşanacaktır hassasiyeti haber olarak değerlendirilmişti.

Elazığ Belediyesi bu haberler de ilgili cevap gönderdi.

Belediyenin göndermiş olduğu cevap şu şekilde…  ‘Hayvan Hastanesi’nde Su ve Elektrik Yok’ başlığıyla yayınlanan habere ilişkin olarak vatandaşların doğru bilgilendirilmesi adına açıklama yapılması gerekli görülmüştür.

"10 EYLÜL'DE SIKINTI GİDERİLDİ"

Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nde 9-10 Eylül 2017 tarihinde meydana gelen teknik bir arıza nedeniyle elektrik kesintisi yaşanmış, kesintiyle birlikte haberde de ifade edildiği gibi jeneratörler devreye girmiştir. Yaşanan teknik arıza ise 10 Eylül Pazar günü akşam saatlerinde giderilmiştir.

Haberde bahse konu su kesintisi ise tesiste yaşanmamıştır. Kaldı ki su kesintisi olasılığına karşın tesis bünyesinde 200 ton ve 60 ton kapasiteli iki ayrı su deposu bulunmaktadır.

Son derece modern şartlarda inşa edilen ve örnek niteliğe sahip Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Bakımevi, küçük dostlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılama noktasında gerekli donanıma sahiptir. Evcil hayvanlarını geçici olarak Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Bakımevi’ne bırakan vatandaşlarımız başta olmak üzere herkesin bu konuda hiçbir tereddüt yaşamalarına yer yoktur. Küçük dostlarımız emin ve güvenilir ellerdedir. Bilgilerinize sunulur.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137