Elazığ Belediyesi'ne Alınan Araçlarla Konvoy Yapıldı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın göreve geldiği 2014 yılından bugüne belediye makine parkına dahil ettiği araçlar, şehir merkezinde konvoy oluşturarak geçiş yaptı.

Elazığ Belediyesi'ne Alınan Araçlarla Konvoy Yapıldı

2014 yılından buyana Elazığ Belediyesi’ne alınan araçlarla Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı ve şehrin değişik noktalarında konvoy halinde şehir turu atıldı.

Tanıtım turuna Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri, birim amirleri ve çok sayıda kişi katıldı.

Elazığ Belediye Basın Merkezi tarafından gönderilen basın bülteninde, “Malatya Caddesi’nden geçen konvoy halkın yoğun ilgisi üzerine bir süreliğine durmak zorunda kaldı. Cadde üzerinde toplanan esnaf ve halk yapılan hizmetlerden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve çalışanlarını tebrik etti” denildi.

Hizmet araçlarının tanıtım turu Baskil Kavşağı’ndan geçerek Çaydadıra Kavşağı’nda son buldu.

BAŞKAN YANILMAZ “GECİKMİŞ HİZMET HİZMET DEĞİLDİR”

Belediye olarak son model araçlarla çalışmaları yürüttüklerini ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, halka hizmeti hakka hizmet düsturuyla gerçekleştirdiklerini ifade ederek, hizmetlerin gecikmeden yapılmasının önemli olduğunu belirtti ve açıklamasında şunları söyledi:

“Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar makine parkına dahil ettiğimiz araçlarla bir konvoy düzenleyerek vatandaşlarımıza tanıtımını sağladık. Halkımıza hizmetin en güzelimi sunmak için 2014 yılından bugüne araç parkımıza kazandırdığımız toplu ulaşım araçları, iş makinaları, kamyon, itfaiye, temizlik ve diğer alanlarda hizmet sunan 257 aracımızla geleceğe yürüyoruz. Bizler en iyi hizmeti son model araçlarla yapmanın gayreti içerisinde olduk. Bugün Elazığımızda ulaşımdan - altyapıya kadar hizmetler modern araçlarla sürdürülmekte. Hemşehrilerimize süratli bir şekilde hizmet sunmak adına bundan sonra da çalışmalarımız artarak devam edecektir. Çalışmalarımızda bizlerin ufkunu açan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şehir halkı olarak minnettarlığımızı sunuyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2018, 16:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Muhbir
Muhbir - 6 yıl Önce

Yanılmaz bu fotoğrafı yemin olsun ki Reis e ileteceğiz. Allah belanızı versin aldığında yere batsın herkes bir türlü tasarruf edelim derken sen durduk yere yakıt tüketiyorsun.

Emre
Emre - 6 yıl Önce

Halk niçin vergi verir? Devlet, vatandaştan aldığı vergilerle ülkeyi iç ve dış tehditlerden korumak için savunma amaçlı güvenlik önlemleri alır. Halkın ihtiyacı olan eğitim, sağlık, adalet, ulaşım, güvenlik gibi çeşitli alanlarda yatırımlar yapar. Ülkemizin gelişmesi ve kalkınması, halkın çeşitli ihtiyaçlarının giderilmesi için halk devlete vergi verir. Sen benim vergilerimle, bana nasıl artistlik yaparsın? Kimin parasıyla kime şov yapıyorsunuz? Araç aldıysan, benim vergimle almışsın. Büyük lütufmuş ve büyük hizmetmiş gibi kime gösteriş yapıyorsunuz? Tam Ortadoğu zihniyeti! Böyle bir şey dünyanın hangi gelişmiş ülkesinde var?

Vehbi
Vehbi - 6 yıl Önce

Harcanan mazota yazık. Vatandaşın parasıyla alınan şeye yine vatandaşın parasıyla reklam yapıyorsunuz.
Vatandaşa tek faydası yolda çizgiler yoktu. Reklam sayesinde çizgiler çizildi.

Mert
Mert @Vehbi - 6 yıl Önce

Son dakika: Elazığ Belediyesi, "Yağmur yağınca otomatik olarak baraja dönüşebilen çılgın alt geçit, kısa sürede yenilenme özelliği gösteren asfalt, kaldırım ve parke taşı" projelerinden sonra, yeni aldığı araçlarla konvoy yaparak ahalinin gönlünde bir kez daha taht kurdu. Konuyla ilgili konuşan çarşı esnaflarından A.T.(53), "Ben araçları beğendim. Bu konvoy da bizim için çok iyi oldu. Zaten boş boş oturuyorduk, müşteri yok. Bu sayede çarşıya renk geldi, hehe" dedi. :-)

elazığlı
elazığlı - 6 yıl Önce

micihit ifendi evlenecek diye kendine düğün konvoyu yapmış herhalde deli vırreeeee

Tufan
Tufan - 6 yıl Önce

Şehrin içerisini bok seli götürüyor adam kalkmış bulvarının ve alınan araçların reklamını yapıyor. Şu şehrin ara sokaklarını birazcık dolaş başkan her taraf çörçöp, yollar kazılıp öylece bırakılmış caddelerde ne araçla nede yayalar rahat yürüyemez durumda. Çalışıyor gözükmek için elli yerde inşaat alanı var ama hepsi yarım yamalak. Boşuna uğraşma seni aday gösteyeceklerrrr.

elazığlı
elazığlı - 6 yıl Önce

hasan sen belli iyi bir akplisin sana mübarek olsun.akp ne yapmış elazığa yalan dolandan başka işleri yok

Sorun
Sorun - 6 yıl Önce

Elazığ’ın en büyük sorunu katı atık tesisi çalışmıyor, kanalizasyon direkt baraj gölüne dökülüyor,tesis geceleri

hasan
hasan - 6 yıl Önce

ak parti düşmanı bu site

gökhan
gökhan @hasan - 6 yıl Önce

hasan çok komiksin sana söylenecek çok laf varda yeri değil burası


SIRADAKİ HABER

banner137