Elazığ Belediyesi'ne Ziyaret

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Elazığ’da muhtarların dernek başkanları Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı ziyaret etti. Öte yandan Elazığ’a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çiçek de Başkan Yanılmaz’la bir araya geldi.

Elazığ Belediyesi'ne Ziyaret

Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan, Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Atlan, Merkez Köy Muhtarlar Dernek Başkan Yardımcısı Önder Yıldırım, Merkeze bağlı Koparuşağı Köyü Muhtarı Gülcan Çeşme ve Elazığ Belediyesi Muhtarlıklar Müdürü Mehmet Emin Enez ile beraberlerindeki heyet, ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ dolayısıyla Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan, öncelikle muhtarların özlük haklarının iyileştirilmesi ve kendilerine bu anlamlı günün armağan edilmesi nedeniyle başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen bütün siyasilere teşekkür etti.

Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Atlan ise muhtarlık müessesesinin çok eski bir geçmişe sahip olduğunu belirterek mesleklerini bir adım öteye taşımak için çaba sarf eden ve muhtarlık mesleğine önem veren, mesleğin sorunlarıyla ilgilenen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Merkez köy muhtarlar Dernek Başkan Yardımcısı Önder Yıldırım da “19 Ekim Muhtarlar Gününün Hayırlı olmasını diliyorum. Tüm muhtar arkadaşlarımıza ve belediye başkanımıza böylesi bir günde bizleri ağırladığından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyarette konuşan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlık müessesine verdiği öneme dikkat çekti. Muhtarlık mesleği ile ilgili problemlerinin gündeme getirilmesi noktasında bu gibi günlerin çok önem arz ettiğini belirtti.

 

BAKAN YARDIMCISINDAN ZİYARET

Öte yandan Elazığ’a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çiçek de Elazığ Belediyesini ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Çiçek, Elazığ’da güzel bir zaman geçirdiklerini söyledi.  Belediye Başkanı Yanılmaz ise ziyaretlerinden dolayı Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çiçek’e çok teşekkür ettiğini belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137