Elazığ ve bölgede fırtına bekleniyor.

Elazığ Belediyesi il genelinde beklenen kuvvetli fırtına uyarası yaptı.

Elazığ Belediyesince yapılan duyuruya göre; "Perşembe günü (Bugün) 21:00 ile Cuma günü 21:00 saatleri arasında ilimizde "Kuvvetli Fırtına ve Yer Yer Tam Fırtına" beklenmektedir. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını önemle rica ederiz" denildi.

Çatı Uçması - Ağaç veya Direklerin Devrilmesi - Ulaşımda Aksamalar gibi olaylara karşı dikkatli olunması gerekiyor 

KUVVETLİ FIRTINAYA DİKKAT!

Öte yandan Elazığ Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden de “Yurdun Güney Kesimlerindeki Kuvvetli Fırtınaya Dikkat!” başlığı ile Meteorolojik uyarı geldi.

Müdürlük sayfasından yapılan uyarıda, “Yapılan son değerlendirmelere göre; Bu akşam saatlerinden sonra ülkemizin güney kesimlerinde beklenen kuvvetli kuzey yönlü rüzgarın, Batı Akdeniz (Antalya, Isparta, Burdur ile Mersin’in batı ilçeleri), Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, Malatya, Elazığ ve Adıyaman çevreleri ile Muğla’nın iç kesimlerinde kuvvetli ve tam fırtına (70-100 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, yerde kar örtüsünün olduğu yüksek kesimlerde kar savrulmasından dolayı görüş mesafesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.