Elazığ Belediyesi Tarafından Düzenlenen Yaz Şenlikleri İptal Edildi

Elazığ Belediyesi tarafından başlatılan Yaz Şenlikleri iptal edildi.

Elazığ Belediyesi Tarafından Düzenlenen Yaz Şenlikleri İptal Edildi

Normalleşme sürecinin başladığı 1 Temmuz tarihinden itibaren Kültürpark’ta yerel sanatçıların katılımlarıyla konserler düzenleniyordu.

Belediyeden henüz resmi bir açıklama yapılmazken edinilen bilgiye göre 31 Temmuz itibarıyla yaz şenlikleri iptal edildi.

Başkan Şerifoğulları’nın ülkemizin birçok yerinde yaşanan yangınlar dolayısıyla kamuoyunda oluşan üzüntü ve yangın söndürme esnasında hayatlarını kaybeden sivil ve kamu görevlilerinin acılarını paylaşmak adına böyle bir karar verdiği ifade ediliyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
GÜLDEN
GÜLDEN - 3 yıl Önce

ELAZIĞLI DEPREMDEN BERİ BAŞINI SOKACAK EV DERDİNDE BUNLAR ŞENLİK DERDİNDE...PARALAR MİMAR VE ŞEHİR PLANCILARINA VERLSEYDİ YENİDEN AYAĞA KALKARDI ELAZIĞ

Vah vah
Vah vah - 3 yıl Önce

Derdimiz büyük zaten şenligimizde olmasin bi zahmet

Boş işler
Boş işler - 3 yıl Önce

Memleketin o kadar sorunu var ne şenliği.

Reiz
Reiz - 3 yıl Önce

Yangın ölen hayvanlar ağaçlar tükeniyor Allah yardımcımız olsun

Yolları daraltmasınlar şenlikleri lazım değil
Yolları daraltmasınlar şenlikleri lazım değil - 3 yıl Önce

Şenlikler bir nevi halkı uyutma işi gördü bu süreçte kaldırımlara yapılan binalar daraltılan yollar , mahf edilen imar pkanı ve yaşanamz bir hale getirilen şehir. Geniş yolları otoparkları parkları ile ferah bir şehir beklerken depremden sonra olanlar tek şeride düşürülen yollar kaldırımlara yapılan binalar. İptal edilen yollar . Yazıklar olsun. En başarısız başkan olma yolunda emin adımlarla çabalıyor...

Musab
Musab - 3 yıl Önce

Mübarek Kurban bayramı bir tarafa,deprem,salgın,yangın afetleri yetmiyor,bütün ab.abd ve yandaşları oturmuş Türkiye'yi yıkma planlarını,içteki satilmislarla safha safha uygulamaya koyuyor,belediye ve yerel TV ler. Hergün şarkı,tutku,meşk gibi şeytanın kitabından okuyorlar.Zerre kadar utanma ve haya duygusu yokmu sizlerde.Daha bırakın ALLAH korkusunu.

SIRADAKİ HABER

banner137