Elazığ Belediyesi Temizlik Ekipleri Hijyen ve Dezenfeksiyon Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediye Belediyesi, yeni tip Korona virüs (COVID-19) salgınıyla mücadelede hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi Temizlik Ekipleri Hijyen ve Dezenfeksiyon Çalışmalarını Sürdürüyor

Korona virüsle mücadelede ulusal çapta alınan tedbirler doğrultusunda önlemlerini artıran Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşın sağlığını korumak adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şehrin dört bir yanında sürdürülen çalışmalar doğrultusunda; meydanlar, cadde ve sokaklar, otobüs durakları gibi toplu kullanım alanları ile Elazığ Sebze Hali ve semt pazarları düzenli olarak buharlı ve basınçlı temizlik araçlarıyla özel solüsyonlarla yıkanarak, hijyen sağlanıyor.

Temizlik Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yürüttükleri çalışmalar doğrultusunda çöp konteynerleri de çöplerin alınmasının ardından önce konteyner yıkama makinesi ile yıkanıyor ardından da dezenfektanlarla dezenfekte ediliyor.

Korona virüsle mücadele çalışmaları kapsamında ayrıca pozitif vaka tespiti nedeniyle Valilik kararıyla Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından karantinaya alınan apartman ve çevrelerinde de hijyen ve dezenfeksiyon çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Cabir
Cabir - 4 yıl Önce

Burası yaya ve araç trafiğine kapalı değilmi? Yaya ve araç trafiğine açık olan yerlerde dezenfekte yapılması daha öncelikli olmalı değilmi? Maksat dostlar alışverişte görsün olmamalı

Kimsesiz
Kimsesiz - 4 yıl Önce

Bu temizlik neden belirli semtlerde yapılıyo merkezdeki mahalleleri pislik götürüyo

Eyup
Eyup - 4 yıl Önce

Sosyal mesafe para cezası gerekir

SIRADAKİ HABER

banner137