Elazığ Belediyesi Vatandaşlara Sinema Keyfi Sunuyor

Elazığ Belediyesi, koronavirüs salgını sebebiyle uzun süre sosyal hayattan uzak kalan vatandaşlara sinema keyfi sunuyor.

Elazığ Belediyesi Vatandaşlara Sinema Keyfi Sunuyor

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kültür Park Amfi Tiyatroda ‘Açık Hava Sineması’ etkinlikleri kapsamında Yeşilçam’ın unutulmaz klasiklerinden olan ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ filmini sinema severlerle buluşturdu.

Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında, sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen film gösterimine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; ‘Açık Hava Sineması’ etkinliklerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtilirken, film gösterimlerinde sosyal mesafe kurallarına uyan vatandaşlara teşekkür edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Elazığlı
Elazığlı - 4 yıl Önce

Ancak boş işlerle uğraşsınlar...

TC
TC - 4 yıl Önce

Neden boş iş olsun, sosyal etkinlikler insanları hayata bağlar, yaşama sevinci sağlar, sosyalleşmeyi sağlar, stres atmasına yardımcı olur. Şehir insanının mutlu olmaya ihtiyacı var. Ülkenin derdi tasası bitmiyor. Başka bir ilden gelip Elazığ'a yerleşmiş birisi olarak bu şehir insanı boğuyor ama insanları alıştıkları için farkında değil. Yaşamak bu değil. Bambaşka bir hayat daha var yaşanabilecek. Ama tabiki eve gidip işe gelmekten (ha bir de mangal yakmak) başka hayat bilmeyenler bu tarz etkinliklere anlam veremez. Daha çok sosyal etkinlik lazım. Yazık bu şehrin gençlerine, üzülüyorum

SIRADAKİ HABER

banner137