Elazığ Belediyesi Vatandaşları Uyardı

Elazığ Belediyesi, vatandaşları beklenilen kar yağışı dolayısıyla buzlanma ve don olaylarına karşı uyardı.

Elazığ Belediyesi Vatandaşları Uyardı

Elazığ’da 23 Ocak 2022 Pazar günü ve sonrası için kar yağışı bekleniyor.

Elazığ Belediyesi, meydana gelecek olan kar yağışı dolayısıyla Elazığ’daki vatandaşları buzlanma ve don olaylarına karşı uyararak toplu taşıma araçlarının tercih edilmesini istedi.

“DON OLAYINA KARŞI DİKKATLİ OLUNMASI GEREK”

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “İlimizde etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşeceğinden yaşanabilecek buzlanma ve don olayına karşı dikkatli olunması gerektiğini hatırlatır, ulaşımda toplu taşıma araçlarının tercih edilmesini önemle rica ederiz” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kış
Kış - 2 yıl Önce

Belediye sınıfta kaldı anayollar hariç hiç bir çalışma yok fen işleri müdürü çıksın biraz sokakları gezsin

Enes Doğan
Enes Doğan - 2 yıl Önce

23 Yaşındayım ilk defa böyle bir kar yağışı gördüm elazığ da. Kuruyan barajlarımız, göletlerimiz bu sene dolup taşacak inşAllah. Çiftçilerimiz de su sıkıntısı çekmeyecek.

Veys
Veys - 2 yıl Önce

Bugün kovancılara gittim. Belediye çatır çatır çlışıyor. Greyderle mahalle aralarını mükemmel temizliyorlar. Rahatca gezebiliyorsun. Ya elazığ ana caddeler bile sıkıntılı daha değil sokak araları. Tevvvv

Mihenk
Mihenk - 2 yıl Önce

Bende belediyeyi uyarıyorum seçim zamanı gerekeni yaparız biraz çalış başkan bey fotograflik pozlar yerine hizmet uret

Ahmet ÖZGÖREN  AKP .uyesi
Ahmet ÖZGÖREN AKP .uyesi - 2 yıl Önce

Değerli belediyemiz ben Abdullahpasada 305 sk.da oturuyorum ana yol bile tam olarak açılmamış lütfen biraz ilgi istiyoruz karlar nispi olarak temizlensin her taraf kapalı

Hüsnü mubarek
Hüsnü mubarek - 2 yıl Önce

Elazig halki oy veriyor o kadar hem kardan dolayi hemde genel hizmetleri milim milim takip etmeli.elezigin kirsalini bahar geldiyi zaman yesillendirme yapmali etrafina sehir merkezine tiranvay koymali ist Pasanin onu eliler carsisi postane önü meydani arabalara kapatilmali

Enes doğan kardesim
Enes doğan kardesim - 2 yıl Önce

Enes doğan kardeşim İnşAllah dediğin gibi olur .yanlışlıkla okey vereceğim yerde olumsuz kullandum.diger telefondan olumlu verecem.kusura kalma.paylasimin için çok teşekkürler.

Mehmet Özdemir
Mehmet Özdemir - 2 yıl Önce

Gümüşkavak mahalesi seferleri zaman,zaman aksıyor yolda iki parmak karı bahane eden şoförler kafasına göre hizmet veriyorlar.İşimize zamanın da göremediğimiz için birgün kovulacağız.Şirket yetkilileri mazeret kabul etmiyor.Gümüşkavak da otöbüz 'ün çıkamıyacak bir rampası yok mahalle sakinleri olarak hizmet den menmun deyiliz.Akşam saat.20.00 dan sonra şoförler makaleye inmiyor.


SIRADAKİ HABER

banner137