Elazığ Belediyesi Yeni Bağlantı Yolları Açmaya Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ulaşımı daha konforlu duruma getirmek için şehir genelinde yol bakım, onarım ve yeni bağlantı yolları açma çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi Yeni Bağlantı Yolları Açmaya Devam Ediyor

Sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda cenaze hizmetlerini ücretsiz sunan Elazığ Belediyesi, vatandaşların kabir ziyaretlerini daha sağlıklı şekilde yerine getirmeleri için Asri Mezarlık içerisindeki bağlantı yollarını artırıyor.

Bu kapsamda belediyeye bağlı ekipler, Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'ne bağlı Asri Mezarlığ'ında yeni açılan aile mezarlıklarında vatandaşların daha rahat ulaşım sağlamaları için alternatif yollar oluşturuyor.

Asri Mezarlığ'ındaki 28 bin m²’lik alana yeni bağlantı yolu oluşturan belediye ekipleri, kum seriminin ardından kilitli parke dizilimini gerçekleştiriyor.

Kısa süre önce başlatılan yol çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine hazır duruma getirilecek.

“BELEDİYEMİZİN TÜM İMKÂNLARINI SEFERBER EDİYORUZ”

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın, vefat eden yakınlarına son görevlerini huzur içinde yapabilmeleri adına belediyemizin tüm imkânlarını onlar için seferber ediyoruz. Asri Mezarlığ'ımızda yeni açılan aile mezarlığı parsellerine vatandaşlarımızın ulaşımlarını daha rahat sağlamaları için mezarlık alanımızda yeni bağlantı yolu oluşturuyoruz. Çalışmalarımız kısa sürede tamamlanarak yollar vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuş olacak. Yapılan yollar sayesinde vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla mezarlık ziyaretlerini gerçekleştirebilecekler” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137