Sunulan hizmet doğrultusunda, Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında evlerinden çıkmayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak kimsesi olmayan 65 yaş üstü vatandaşlar, kronik hastalar ve engelli vatandaşlar, market, eczane ve fırın gibi noktalardan temin edilecek ihtiyaçları için 153 Beyaz Masa’ya taleplerini bildiriyor, çağrı merkezi tarafından alınan talep de saha ekibine bildiriliyor.

 Vatandaşı evinde ziyaret eden ekipler, ihtiyaç listesini alarak alışverişi gerçekleştiriyor. Ekipler alışveriş sonrası temin edilen malzemeleri faturası ile birlikte vatandaşa teslim ediyor.

ŞERİFOĞULLARI: 153 BEYAZ MASA HATTINI ARAMALARI YETERLİ OLACAKTIR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Korona virüs salgınının en yüksek risk gurubu olan 65 yaş üstü vatandaşlara çağrıda bulunarak, “Tüm dünyayı etkisine alan Korona virüs salgınıyla ülke olarak verdiğimiz mücadeleyi kararlılıkla sürdürmeliyiz. 65 yaş üstü vatandaşlarımızdan özellikle rica ediyorum, kendinizi ve sevdiklerinizi riske atmayın. Devletimiz ve yerelde de bizler bu zorlu süreçte gerekli tedbirleri alıyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımızın da uyarıları hassasiyetle dikkate alması büyük önem arz etmektedir. Bu kapsamda 65 yaş üstü hemşehrilerimizin dışardan temin edilmesi gereken ihtiyaçları için ekiplerimiz her daim hazırdır. 153 Beya Masa hattını aramaları yeterli olacaktır. Ciddiyetle tedbirlere uymamız halinde bu salgını en az hasarla atlatacağımıza inanıyorum.” dedi.