Elazığ Belediyesi’nden Açılış Törenine Davet

Elazığ Belediyesi tarafından Harput’ta şehre hakim bir noktada inşa edilen ve sunduğu eşsiz görsel şölen ile konuklarını ağırlayan Balakgazi Parkı ve Cam Seyir Terası resmi açılış töreni, 29 Ağustos Pazar günü, saat 18.30’da gerçekleştirilecek.

Elazığ Belediyesi’nden Açılış Törenine Davet

Harput’ta bulunan Balakgazi Parkı ve Cam Seyir Terasının 29 Ağustos Pazar günü, saat 18.30’da açılışı yapılacak.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın prestij projeleri arasında yer alan ve Harput turizmine değer kazandıran çalışma doğrultusunda, Balakgazi Parkı önündeki kayalıklar üzerine, 220 metrekare zemine sahip cam seyir terası inşa edildi.

Toplam 5 bin 800 metrekarelik alanda komple bir çevre düzenleme ve peyzaj çalışması gerçekleştirildi.

Çalışmalar doğrultusunda; 2 bin 332 metrekare yeşil alan düzenlemesi, 118 metrekare çocuk oyun alanı, 227 metrekare cam seyir terası altı havuz, 144 metrekare kademeli süs havuzu, kameriyeler, dekoratif aydınlatma çalışması ile otopark oluşturuldu.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Pandemi nedeniyle ertelenen Balakgazi Parkı ve Cam Seyir Terası resmi açılış töreni, 29 Ağustos Pazar günü, saat 18.30’da gerçekleştirilecek. Açılış törenine tüm halkımız davetlidir” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Açılış
Açılış - 3 yıl Önce

Hizmet edlenn reklamı yapılmazsa olmaz. Ne pandemisi arkadaş kimse kimseyi kandırmasın, kağıt üzerinde önlemler alınıyor uygulamada ise ölen ölsün kalan kalsın mantığı var. Bitmişiz ağlayanımız yok...Kral çıplak. Para bittiiiii.....ufacık bbir park için günler öncesinden açılış planlanıyor....gidinde eln memleketinde park görün....beledye daha dün cumhuriyet mahallesinde park alanlarını sattı....burdada park açıyormuş..samimi değiller...

Zaza
Zaza - 3 yıl Önce

İki ay sonra gene çakkaların yuvası olur merak etmeyin

Ayhan
Ayhan - 3 yıl Önce

Hizmet diye de açılış yapıyorlar yazık memlekete. Yollar köstebek çukuru olmuş, bı hazardagli kavşağından üç ışıkta geçemiyorsun üniversite kavşağı aynı şekil, vali fahribey caddesi Allah'a emanet, beyimiz cam teras yapmış bari manzarası olsa

İsmail
İsmail - 3 yıl Önce

Başkan,Yaşar Doğu caddesinin yaridan sonrası ve Konteynerlerin olduğu Doğukent caddesi zifiri karanlık her türlü rezalet karanlıkta işleniyor,nerdesin?Ne terasi arkadaş.Fanteziyi bırak şehir merkezini bir dolaş,şehre gel , şehre.Fakir fukaranın ne harputa gidecek nede orada birşey yiyecek parası var.

ali2323
ali2323 - 3 yıl Önce

Covid vakalarının düşmesine belediyenin gönlü el vermemiş

Serkan
Serkan - 3 yıl Önce

Okullar açılacak vaka patlaması var çocuklarımıza yazik malesef hic kimse onlem almıyor hala acilislar kapanislar devam ediyor bu neyin yarısı Hastalıklara sebeb olanlar bunun Allah katında vebali var haberiniz olsun

Hasip
Hasip - 3 yıl Önce

Cevdet Yılmaz ve Mustafa Ataş da açılışa gelecekmi

SIRADAKİ HABER

banner137