Elazığ Belediyesi’nden Beton Mikserlerine Denetim

Elazığ Belediyesi, çevrenin korunmasına yönelik çalışmalarını şehrin dört bir yanında artırarak sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi’nden Beton Mikserlerine Denetim

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler bu kapsamda, asfalta harç dökerek yolların zarar görmesi ve trafik güvenliği açısından oluşan risklere karşı beton mikserlerine yönelik denetim gerçekleştirdi.

Kekliktepe Kavşağı, Güney Çevre Yolu ve Keban yolunda gerçekleştirilen denetimlerde, beton harçlarının dökülmesini önlemek için araçlarına ekolojik kapak taktırmayan hazır beton firmalarına cezai işlem uygulandı. 

SON BİR YILDA 52 BİN 521 TL CEZA KESİLDİ

Elazığ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü son bir yılda yapılan denetimlerde, Belediye Meclisi’nin ‘Ekolojik Kapak Taktırma’ zorunluluğu yönündeki kararı doğrultusunda daha önce uyarılan ve buna rağmen kurallara uymayan  123 beton mikserine toplamda 52 bin 521 TL para cezası kesti.

DENETİMLER ARTARAK DEVAM EDECEK

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kapasitesinin üstünde beton yükleyerek taşıma yapan ve özellikle şehrin yüksek ve eğimli mahallelerinde yokuşlardan çıkarken harç akıtarak çevreye zarar veren beton mikserlerine yönelik denetimlerin artarak devam edeceği ifade edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ABC
ABC - 3 yıl Önce

yazık, gerçekten yazık yollara trilyonlarca zarar veriyorlar hiç bir işlem de yapılmıyor. bunların bozduğu yolları yapmaya harcanan para ile onlarca park ,kütüphane , oyun alanı kazandırılabilirdi bu şehre. belediye de santral sahipleri kodaman diye görmedim duymadım bilmiyorum oynuyor.

23
23 - 3 yıl Önce

BELEDİYENİN GÖSTERMELİK REKLAM HABERLERİ...
LAF DEĞİL İCRAAT...
HER YER ÇUKUR, HER SOKAK BOZUK, İŞ MAKİNELERİ VE BETON ARTIKLARI HER YERDE, YIKIM YAPANLAR SADECE BİNAYI DEĞİL HER YERİ YIKIYOR.
SEN ANLAT OY VERENLER DİNLESİN....

gakko
gakko - 3 yıl Önce

Geçen yine zabıta ile ilgili haber vardı onada yazdım yine yazayım, sadece dost bizi pazarda görsün hesabı iş yapılıyor. Bu beton mikserleri kendine göre iş yapmıyor, sonuçta bağlı oldukları firmalar var gidersin iş yerine bütün mikserleri orada kontrol edersin kapak takılımı değilmi. Yolda kontrol edilmez bu tür işler 10 tanede 1 taneye denk geldin taman ben işimi yaptım cezayı yazdım, peki kontrolde denk gelmeyen 9 tane nolacak. boş işlerrrr. DOST BİZİ PAZARDA GÖRSÜN

Beton dökülmeyen yol var mı?
Beton dökülmeyen yol var mı? - 3 yıl Önce

Stadyum-çaydaçıra gidiş yönünde çaydaçıra kavşağı ışıklarında adam tüm mikseri oraya dökmüş. Nerede denetim? O beton 2 aydır orada duruyor. Frene bastığın an araba beton üzerinde 5 metre kayıyor.
Akgün kavşağı aynı durumda. Her yer beton olmuş. Göstermelik denetim, fotoğraf denetimi tam gaz devam.

Günaydın
Günaydın - 3 yıl Önce

Günaydın

İdris ALTINCI
İdris ALTINCI - 3 yıl Önce

Göstermelik denetim adamlar trafik terörü estiriyor. Yollar ,sokaklar dökülen. betonlarla dolu.kimseyi kandırmayalım

SIRADAKİ HABER

banner137