Elazığ Belediyesi’nden Öğrencilere Ücretsiz Kitap Dağıtımı

Elazığ Belediyesi, 29 Mart-4 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Kütüphaneler Haftası’ nedeniyle ücretsiz kitap dağıtımı etkinliği düzenlendi.

Elazığ Belediyesi’nden Öğrencilere Ücretsiz Kitap Dağıtımı

Elazığ Belediyesi tarafından Kütüphaneler Haftası dolayısıyla kitap dağıtma etkinliği düzenlendi.

Kitap okuma alışkanlığı kazandırılması amacıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Öğretmenevi önü ve Kültürpark’ta gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilere 10’lu hikâye seti ve puzzle dağıtıldı.

Etkinlikte Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aksu ve müdürlük personelleri,  Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın selam ve sevgilerini ileterek öğrencilere kitaplarını dağıttı.

AKSU: OKUMA SEVGİSİNİ BİR NEBZE AŞILAYABİLME ADINA BÖYLE ANLAMLI BİR ETKİNLİK DÜZENLEDİK

Farkındalık yaratmak ve kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenlediklerini belirten Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aksu; “29 Mart – 4 Nisan tarihleri arasında kutladığımız ‘Kütüphaneler Haftası’ dolayısıyla farkındalık oluşturabilmek adına Kültürpark ve Öğretmenevi önü gibi yoğun olan yerlerde ilköğretim öğrencilerimize kitap dağıtımı yaptık. Geleceğimiz olan gençlerimizi hatırlayabilme ve onlara okuma sevgisini bir nebze aşılayabilme adına böyle anlamlı bir etkinlik düzenledik” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137