Elazığ Belediyesinden, “Satın Alma Sahiplen” Kampanyası

Hayvan dostu projeleriyle örnek bir belediyecilik teşkil eden Elazığ Belediyesi, sokak hayvanları için önemli bir çalışmaya daha imza attı.

Elazığ Belediyesinden, “Satın Alma Sahiplen” Kampanyası

Hasta, yaralı veya kötü muameleye maruz kalmış sokak hayvanlarının bakım ve tedavilerini yapan Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Sokak hayvanlarına yönelik çalışmaları devam ediyor.

Her canlının iyi bir yaşam hakkına sahip olduğu anlayışıyla hareket eden Elazığ Belediyesi, “Satın Alma Sahiplen” diyerek minik dostları sahiplendirme kampanyası başlattı.

Bu kapsamda kedi ve köpekleri sahiplenmek isteyen hayvansever vatandaşlar, Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne başvuruda bulunarak Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda can dostlarına kavuşacak.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları sokakta yaşayan hayvanların sahiplendirilmesinin önemine değinerek Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin doğaya, çevreye ve tüm canlılara sahip çıktığını kaydetti.

ŞERİFOĞULLARI: ŞEHRİMİZDEKİ HER CANLININ HUZURUNU TESİS ETMEK BİZLERİN EN ASLİ GÖREVİDİR

Belediyeciliğin sadece somut işler yapmaktan ibaret olmadığını vurgulayan Başkan Şerifoğulları yaptığı açıklamada, “Gönül Belediyeciliği ilkesi ile çıktığımız bu yolda şehrimizde sadece gözle görülür projelerin yanında gönüllere dokunan çalışmalarımızla da hizmet etmeye devam ediyoruz. Şehrimizde yaşayan her canlının huzurunu tesis etmek bizlerin en asli görevidir. Bu doğrultuda can dostlarımız için başlattığımız bu kampanya hayvanseverler tarafından ciddi oranda karşılık bulacaktır. Kedi ve köpek sahiplenmek isteyen vatandaşlarımız Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne başvuruda bulunsunlar. Şimdiden başlattığımız bu kampanyaya destek olarak hayvan sahiplenen hemşehrilerime gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederim” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Rıfat
Rıfat - 2 yıl Önce

Niye ne geregi var hastane zaten 2-3 gün tutup hemen yanındaki köye salıveriyor. O köyde sellide yani her kapının önünde 3-5 kedi köpek sürekli var zaten. Belediye sağolsun getirdi köyün içine barınak yaptıda

Palulu23
Palulu23 - 2 yıl Önce

Bugün alacaklar yarın salacaklar hayvanlara yazık değil mi onlarinda canı var barinakta kalsın belediye sahip çıksın en azından o hayvanların yuvası olur

SIRADAKİ HABER

banner137