Elazığ Belediyesi’nden Şehit Fethi Sekin Kız Yurduna Anlamlı Jest

Elazığ Belediyesi, kahramanlığıyla tüm Türkiye’nin kalbine adını yazdıran kahraman şehit Fethi Sekin’in doğum gününde, isminin yaşatıldığı Kız Yurduna anlamlı bir hizmet başlattı.

Elazığ Belediyesi’nden Şehit Fethi Sekin Kız Yurduna Anlamlı Jest

İzmir Adliyesi’ne yönelik 2017 yılında düzenlenen terör saldırısını dikkati ve cesareti ile önleyen ve bu yolda şehadete yürüyen kahraman polis memuru Fethi Sekin, doğum gününde memleketi Elazığ’da özlemle anılıyor.

Elazığ Belediyesi tarafından, şehadetinin ardından her Elazığlının gönlünde memleket ve millet sevdasıyla yaşayan kahraman şehit Fethi Sekin’in adının yaşatıldığı kız yurdu ile Fırat Üniversitesi arasında direkt ulaşım seferlerinin başlatılması yurtta kalan öğrenciler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Yapılan yeni düzenlemeyle Fırat Üniversitesi ve Şehit Fethi Sekin Kız Yurdu arasında 07.20-09.00 saatleri arasında 20 dakikalık periyotlarla, 09.00-23.00 saatleri arasında ise 30 dakikalık periyotlarla otobüs seferleri başlatıldı.

GENÇLERDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

“Türkiye’nin en genç başkanı bizim yanımızda” diyen gençler, ulaşım noktasında yaşadıkları sıkıntıların giderilmesi ve kendilerine rahat ve konforlu bir ulaşım hizmeti kazandırılmasından ötürü Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.

“İYİ Kİ DOĞDUN YİĞİT ADAM”

Öte yandan kahraman şehidin doğum gününde, kahraman şehide seslenen gençler, “Senin adının verildiği bir yurtta kalmak bizim için bir gurur. Seni asla unutmayacağız, seninle gurur duyuyoruz. Bölücülere karşı durarak bize örnek olan yiğit adam iyi ki doğmuşsun” ifadelerini kullandılar.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Selim gülaç
Selim gülaç - 4 yıl Önce

3 senedir kalmadığımız kapı, haykırmadığımız yer kalmadı. Ömer bilginoğlu yurdundan üniversiteye gidemiyoruz diye. İnsan değil miyiz ki bu zamana kadar bizi sallamadınız. Şimdi kalkıp da kız yurduna jest diye şov yapmayın.

SIRADAKİ HABER

banner137