Elazığ Belediyesi’nden Temizlik Seferberliği

Hafta sonu uygulanan dışarı çıkma yasağını fırsata çeviren Elazığ Belediyesi, şehrin işlek cadde ve sokaklarında temizlik çalışmaları yaptı.

Elazığ Belediyesi’nden Temizlik Seferberliği

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler bu kapsamda Yeni Mahalle, Kültür ve Üniversite Mahallesinde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdiler.

Bulvarlar, ana ve ara arterler, caddeler, sokaklar, kaldırımlar, otobüs durakları, çeşmeler, parklar ve oturma bankları gibi pek çok alan süpürülerek tertemiz bir görünüme kavuşturuldu.

Ekipler ayrıca yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu Gazi Caddesi, Vali Fahribey Caddesi, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Mimar Faruk Caddeleri başta olmak üzere işlek cadde, sokak ve bulvarları arazöz araçlarla yıkayarak  uçtan uça temizledi.

“ÇALIŞMALARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEKTİR”

Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “‘Vatandaşlarımız evlerinde tedbirlere uyarken, 7/24 görevlerinin başında olan ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin bu süreci fırsata çevirerek şehrimizin dört bir yanında temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda vatandaşlarımızın  sağlığı için cadde ve sokaklar titizlikle temizlenerek dezenfekte ediliyor. Vatandaşlarımızı koronavirüsten korumak adına tüm alanlarda yürüttüğümüz çalışmalarımız artarak devam edecektir” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ah medya ah
Ah medya ah - 3 yıl Önce

Geçenlerde de sürsürü de temizlik var dediniz el insaf sokaklar çoğu Çer çöp ya yer altına konulan konteynırlar bozulmuş tamir edilmiyor.Bu memlekete hizmet etmeyenler bir suçluysa; Medya,gazeteler,gazeteciler daha suçlu.Lütfen medya sizde bu memlekette yaşıyorsunuz yav üç maymun oyununu bırakalım.

SIRADAKİ HABER

banner137