Elazığ Belediyesi’nden Yardım Eli Uzatıldı

Yaşama tutunmaya çalışan aileye, Elazığ Belediyesi yardım elini uzattı.

Elazığ Belediyesi’nden Yardım Eli Uzatıldı

Elazığ Belediyesi boş bir evde üç çocuğuyla yaşam mücadelesi veren anneye yardım elini uzatarak, yaşamlarında yepyeni bir sayfa açtı.

Elazığ Belediyesi, hız verdiği sosyal belediyecilik çalışmalarıyla yüzleri güldürmeye devam ediyor. Hayır Çarşısı ile ihtiyaç sahibi ailelere umut olan, bir yandan da yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlara evde temizlik hizmeti sunan Elazığ Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların yaralarını sararak, yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Evde Temizlik Hizmeti ekiplerinin saha araştırmaları kapsamında tespit edilen, boş bir evde üç çocuğuyla yaşam mücadelesi veren aileye yeni bir yuva kazandırıldı.

Eşinden ayrılan, 5, 9 ve 10 yaşlarındaki üç çocuğuyla yaşama tutunmaya çalışan aileye anında yardım elini uzatan Elazığ Belediyesi ekipleri, baza-yatak, koltuk takımı, buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın-ocak, televizyon, mutfak eşyaları, halı, mobilya, giyecek ve yiyecek yardımını aileye ulaştırdı.

Evlerinde yeni eşyalarına ve özellikle yataklarına kavuşan miniklerin mutlulukları gözlerinden okunurken, anne, kendilerine yardım eli uzatan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na ve ekibine teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 5 yıl Önce

ŞAHİN BAŞKANIM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.BU GARİPLERİN DUALARI SANA YETER

yunus emre
yunus emre - 5 yıl Önce

bu defa,yardım ettiğiniz insanları görüntülemediğiniz için teşekkürler,yada yayınlamadığınız için her neyse..

SIRADAKİ HABER

banner137