Elazığ Belediyesi’ne Bir Prestij Ödülü Daha

Elazığ Belediyesi tarafından 25 Mayıs 2015 yapımı tamamlanarak hizmete sunulan şehrin yaşam merkezi Kültür Park, Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden birini daha kazandı.

Elazığ Belediyesi’ne Bir Prestij Ödülü Daha

Süs bitkisi üreticiliği ve peyzaj mimarlığı proje alanında Wonodds Türkiye’nin en prestijli ödülü olan PLANT Ödülleri 2015-2016, İstanbul’da düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.

Süs bitkisi üreticiliği ve peyzaj mimarlığı sektöründe en iyilerin ödüllendirildiği geceye, AK Parti Şehir ve Kültür’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Macit, milletvekilleri, belediye başkanları, protokol üyeleri, sektör temsilcileri, peyzaj mimarları, öğretim üyeleri ve davetliler katıldı.

Daha önce dünyanın en saygın ve prestijli marka yarışması Golden City Awards (Altın Kentler Yarışıyor) 2016’da ‘En İyi Toplu Yaşam Alanı Projesi’ dalında Elazığ Belediyesi’ne birincilik ödülünü kazandıran Kültür Park, Türkiye’nin en prestijli ödülü olan PLANT Ödülleri 2015-2016’da Elazığ Belediyesi’ne ‘Uygulanmış Proje Dalı Ödülü’nü kazandırdı.

BAŞKAN YANILMAZ: “ŞEHRİMİZİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yüzlerce proje arasından titiz bir çalışmanın sonucunda gelen ödülün kendileri için gurur kaynağı olduğunu ifade ederek, “Şehrin en merkezi noktasında bulunan ve rantı en yüksek olan 180 bin metrekarelik dev bir alanı, tam donanımlı bir hale getirerek, bir dinlenme alanı olarak hemşehrilerimizin hizmetine sunduk.

Gönül Elçileri’nin Ziyaretleri Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi olarak şehrimizi geleceğe hazırlarken, şehrin bugününe değil geleceğine yatırım yapma hedefiyle çalışıyoruz. Bu amaç doğrultusunda hayata geçirdiğimiz projeler, Türkiye’nin ve hatta dünyanın en prestijli ödülleriyle ödüllendiriliyor. Kazandığımız ödüller bizleri çalışmalarımızda bizleri bir adım daha öteye taşıyor. Elazığ Belediyesi olarak bundan sonra da daha çok ödüllü çalışmalara imza atacağız. Elazığ’da yapmış olduğumuz çalışmaları yakından takip eden ve ödüle layık gören tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137