Koronavirüs nedeniyle tüm dünyada insanlar salgından korunmak için evlerine kapandı.

Elazığ Belediyespor Altyapı Takımında forma giyen futbolcular, tüm uyarılara rağmen sokağa çıkmaya devam eden insanlar için “Evinde Kal” temalı bir video hazırlardı.

Belediye başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatlarıyla Elazığ Belediyesi’nin hazırladığı bu videoda Juventus’ta forma giyen Milli futbolcumuz Merih Demiral’ı da etiketlenilerek Twitter’da paylaşım yapıldı.

Yapılan paylaşımda; “Elazığ Belediyespor’umuzun genç yetenekleri hem #EvdekalElazığ çağrısında bulunuyor hem de Merih abileri gibi Milli gururumuz olma yolunda ilerliyor” ifadelerine yer verilirken, Milli gururumuz Merih Demiral da bu paylaşıma kısa süre içerisinde cevap verdi.

Verdiği cevapla gönülleri yeniden fetheden Merih Demiral, mesajında; “Hayalleri için antrenmanlarını evlerinde sürdüren Elazığlı kardeşlerimi tebrik ediyorum ve hepsine imzalı milli takım formamı hediye ediyorum. Durmak yok” dedi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla vatandaşlara önemli mesajlar veren ve sporcu kimliğiyle gönülleri fetheden Belediye başkanı Şahin Şerifoğulları’nın bu paylaşımı da sosyal medyada önemli bir farkındalık oluşturarak, çok sayıda beğeni aldı.

VİDEO: