TFF 3. Lig 2. Grupta 24. Hafta karşılaşmasında temsilcimiz Elazığ Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği ve iki defa öne geçtiği karşılaşmada güçlü rakibi Belediye Derincespor’a 4-2 mağlup olarak düşüşünü devam ettirdi.

Maça Belediye Derincesporlu futbolcular Elazığ depremi dolayısıyla “Sizi en iyi biz anlarız, Geçmiş Olsun Elazığ” pankartıyla çıktı. Gençlik Merkezi Sentetik Sahada saat 13.00’te başlayan maça temsilcimiz; Engin, Emrah, Enver Abdullah, Hayrettin, Ferhat, Arif, Can, Metehan, Tuncay, Semih ve Gökhan Aydaş onbiriyle başladı.

Karşılaşmaya oldukça istekli ve hırslı başlayan Elazığ Belediyespor, 8. dakikada gol için umut bağladığı forvet oyuncusu Gökhan Aydaş’ın sakatlanmasıyla önemli bir sıkıntı yaşasa da, bu oyuncunun yerine oyuna giren Furkan; 13. Dakikada Arif Şahin’in şık pasında fileleri havalandırdı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

41. dakikada konuk takımda Cihan Halil ofsayt kokan pozisyonda fileleri havalandırdı ve skora dengeyi getirdi ve ilk yarı 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya etkili başlayan temsilcimiz, 53. dakikada takımın en iyilerinden kaptan Arif’in sağ taraftan ceza alanında şık hareketlerle getirdiği topu “al da at” dercesine Furkan’a kazandırmasıyla bu oyuncu çok rahat bir pozisyonda golü kaydederek, takımını yeniden öne geçirdi.

Geriye düşen Kocaeli temsilcisi Belediye Derincespor, özellikle Cihan’ın yakaladığı pozisyonlarda etkili olmaya başladı.

İlk golün sahibi Cihan, 77 ve 83. dakikalarda bulduğu gollerle hat-trick yaparken, Yunus 69. dakikada takımı adına bir gol daha kaydederek skoru 4-2 yaptı ve karşılaşma bu skorla sona erdi.