Elazığ Belediyespor Kulübü Boks Takımı Aktif Hale Getirildi

Elazığ Belediyespor Kulübü Boks takımı, Elazığ’da faaliyetlerine başladı.

Elazığ Belediyespor Kulübü Boks Takımı Aktif Hale Getirildi

Elazığ Belediyespor Boks takımı aktif hale geldi.

Spora ve sporcuya destek olmaya devam eden Elazığ Belediyesi, aktif olduğu spor branşlarının sayısını artırarak sporcu kimliğini genişletiyor.

Futbol, basketbol, voleybol, badminton, yüzme ve masa tenisi branşlarında faaliyet gösteren Elazığ Belediyespor Kulübü, daha önce bünyesinde bulunan fakat faaliyetlerine ara verilen Boks takımını Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatıyla tekrar aktif hale getirdi.

ÇOK AMAÇLI SPOR SALONUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Toplam 13 sporcu ile çalışmalarına başlayan Elazığ Belediyespor Boks takımı, antrenör Cemil Döndü ve Atalay Şenbakar yönetiminde Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonunda çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu ve EBUAŞ Genel Müdürü Nazım Göktekin, Elazığ Belediyespor Kulübü Boks takımının antrenmanını ziyaret ederek antrenör ve sporculara başarı dileklerinde bulundular.

BİLGİNOĞLU: SPORUN HER BRANŞINDA GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

Elazığ Belediyesi olarak şehrin sporuna ve gençliğine hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu; ‘Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın hem sporcu kimliği hem de vizyonuyla her alanda olduğu gibi spor alanında da Belediyemiz ciddi anlamda çalışmalarını sürdürmektedir. Elazığ Belediyesi olarak şehrin sporuna ve gençliğine hizmet etmeye gayret ediyoruz. Sporun her branşında gençlerimizin yanındayız. Bu anlamda şuana kadar Elazığ’ımızda boks branşına çok değerli hizmetler vermiş ve bu hizmetlerini sürdüren Cemil Döndü hocamızın önderliğinde boks branşını aktif hale getirdik. Bu kapsamda altyapı çalışmalarıyla ilgili bilgi almak ve antrenmanlarını izlemek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdik. Ulusal alanda şehrimizi temsil edecek olan bu pırıl pırıl gençlerimizle önemli başarılar elde edeceğimizi umuyorum. Elazığ Belediyesi olarak maddi ve manevi imkanlarımızı seferber edip tüm spor alanlarında gençlerimizin her daim yanında olacağız” dedi.

DÖNDÜ: MİLLİ SPORCULARIMIZLA BİRLİKTE ESKİ BAŞARILARIMIZA ULAŞACAĞIZ

Desteklerinden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür eden antrenör Cemil Döndü ise ‘2014-2019 yılları arasında faaliyetleri durdurulan Elazığ Belediyespor Kulübü Boks şubemiz, Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları talimatıyla tekrar aktif hale getirilmiştir. Elazığ Belediyespor Kulübü boks takımı daha önceki dönemlerde önemli başarılar elde etmiştir. Bünyemizde yurtdışından da sporcular yer almaktadır. Bugünde Elazığ Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Nazif Bilginoğlu ve EBUAŞ Genel Müdürü Nazım Göktekin bizleri ziyaret etti. Elazığ Belediyespor Kulübü Boks takımı inşallah Milli sporcuları ile birlikte eski başarılarına ulaşacaktır. Desteklerinden dolayı değerli Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137