Elazığ Belediyespor Tunceli’yi Tercih Etti

Birevim Elazığspor’un Bingöl’ü tercih etmesinin ardından 3. lig temsilcimiz Elazığ Belediyespor da maçlarını Tunceli’de oynamak için girişimlere başladı.

Elazığ Belediyespor Tunceli’yi Tercih Etti

Elazığ Belediyespor Futbol Kulübü’nün yeni sezonda maçlarını oynayacağı stadyum için yapılan görüşmeler sonucunda Tunceli’de karar kılındı.

Atatürk Stadyumu’nun yıkılmasının ardından ilimizde yaşanan stadyum sorunu nedeniyle, profesyonel kulüplerimiz Elazığspor ve Elazığ Belediyespor Futbol Kulübü, yeni sezonda maçlarını oynayacakları stadyumları belirledi.

Önceki günlerde Elazığspor’un maçlarını Bingöl’de oynamayı kararlaştırmasının ardından 3. Lig’deki ekibimiz Elazığ Belediyespor da iç saha müsabakalarını Tunceli’de oynamayı kararlaştırdı.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Elazığ Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Toprak, yaptıkları istişareler sonucunda iç saha maçları için Tunceli’yi tercih ettiklerini kaydederken, bu konuda girişimlere başladıklarını ve ilerleyen günlerde yazışmaların yapılacağını, bunun kabul görmesi durumunda da maçlarını Tunceli’de oynayacaklarını söyledi.

Elazığspor’un Bingöl, Elazığ Belediyespor’un ise Tunceli’yi tercih etmesinin ardından, temsilcilerimiz ilimizde yapılacak olan yeni tesis tamamlanana kadar iç saha maçlarını bu kentlerde oynayacaklar.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2019, 18:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137