Ziraat Türkiye Kupası 2. Kademe maçında deplasmanda Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile karşılaşan Elazığ Belediyespor, rakibini her iki yarıda bulduğu gollerle 5-0 mağlup ederek, bir üst tura yükseldi.

Kupa’ya 2. Tur’dan itibaren dahil olan Lacivert-Kırmızılı ekibimiz, deplasmanda karşılaştığı Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşısında 5-0 gibi farklı bir skorla galip gelerek, rakibini kupanın dışına itti.

Saat 14.30’da Malatya Yeşiltepe Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmaya; Ogün, Burak Keskin, Muhammet, Arif, Hayrettin, Mazlum, Cenk, Tuncay, Metehan, Serhan ve Burak Kavlak tertibi ile çıkan Elazığ Belediyespor, henüz 2. Dakikada Arif Şahin’in attığı golle rakibi karşısında 1-0 üstün duruma geçti.

Baskılı oyununu sürdüren Lacivert-Kırmızılı ekibimiz; 17, 20 ve 34. Dakikalarda Serhan Yılmaz’ın attığı gollerle farkı 4’e çıkardı ve ilk yarı Elazığ Belediyespor’un 4-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın kontrolünü baştan sona elinde bulunduran Elazığ Belediyespor, 64. Dakikada Metehan’ın attığı golle karşılaşmadan 5-0 galip ayrılan taraf oldu.

Bu sonucun ardından Elazığ Belediyespor bir üst tura çıkarken, rakip Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise kupaya veda etti.