Geçtiğimiz günlerde 23. Olağan genel kurulu gerçekleştiren Elazığ – Bingöl Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi.

ÖNAL: HEPİMİZ EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞMALIYIZ

23. Olağan Genel Kurulu ile birlikte başkanlık görevini devreden SMMMO Eski Başkanı Selim Sabit Önal, “Elazığ – Bingöl Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının23. Olağan Genel Kurulunu yaptık. Olağan genel kurulsa yeni seçilen arkadaşlarımızın yönetim kurulu, disiplin kurulu, denetleme kurulu arkadaşlarımız göreve başladılar. Görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Umarım çıtayı daha ileri götürürler. Bizlerden daha faal çalışırlar buna inanıyorum ve güveniyorum. Burası bir meslek camiası. Hepimiz el birliği ile çalışmalıyız” dedi.

ŞİMŞEK: VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Törende Eski Başkan Önal’dan bayrağı devralan Yeni Başkan Şimşek, oda için gereken tüm çalışmaları gerçekleştireceğini ifade ederek, “Bu bir bayrak yarışı. Bugün bayrağı biz Sabit beyden devir alacağız. Tüm ekibimiz ve kurullarımız ile birlikte odamızı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Bu çıtayı daha da yükseltmek, odamız camiamız için bir adım daha ileri götürmek için var gücümüzle çalışacağız inşallah” diye kaydetti.

Törenin ardından Yeni Başkan Cemal Şimşek, Eski Başkan Selim Sabit Önal’a, Başkan Yardımcısı Fariz Çelik, Eski Genel Sekreter Metin Sözen’e, Genel Sekreter Tekin Kaya ise, Eski Koordinatör Üye Mert Sinan Sarnılıoğlu’na plaket takdim etti.