Sınav Kurs Merkezi, sonuçları açıklanan Yükseköğretim Kurumları Sınavında Eşit Ağırlıktan Elazığ birincisi Türkiye 386’ıncısını çıkardı.

GÜNEŞ: İYİ BİR BAŞARI ELDE ETTİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUZ

Sınavda başarı elde eden Atakan Hüseyin Güneş, “Pandemi ve Elazığ depremi bayağı bir etkiledi ama yılmadan usanmadan sürekli ders çalışmayı devamlı bir hale getirerek günlük programlar olsun, denemeler olsun rehbet hocam Merve Çaya ile birlikte çalışmalarımıza devam ettik. İyi bir başarı elde ettiğimizi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇAYA: SORU CEVAP TARZINDA İLERLEDİK

Kurs merkezi Bahçelievler Şubesi Rehberlik Öğretmeni Merve Çaya, “Eşit ağırlık öğrencisi olduğu için ve sayısalda; eşit ağırlığa geçtiği için edebiyat noktasında Atakan’ın çok büyük sıkıntıları vardı. Yanlış kaynaktan çalışıyordu, çok çalışmasına rağmen detay bilgiler olduğu için kafası çok karışıyordu. Atakan’la sürekli programlarda soru cevap tarzında ilerledik” şeklinde konuştu.

YILMAZ: BAŞARISI ELAZIĞ’I GURURLANDIRDI

Uzun bir maratonu geride bıraktıklarını belirten Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Yılmaz Yılmaz da, “Kıymetli öğrencilerimizin uzun bir maratondan sonra nihayetinde sınav sonuçları açıklanmış ve tercih maratonları başlamıştır. Sınav öğrencisi olan Atakan öğrencim Türkiye derecesi 386. Ve Elazığ’da eşit ağırlık alanında birinci olarak hem bizi hem de sınav ailesini ve tüm Elazığ’ı gururlandırmış, gurur vesilesi olmuştur” dedi.