Pegasus Hava Yolu Şirketi’nin Elazığ seferlerinin yeniden düzenlenmesi açısından Kanal Fırat Televizyonu ve elazigsonhaber.com Haber Sitesi tarafından başlatılan kampanya büyük ses getirdi.

  

ELAZIĞ TEK SES OLDU!

Kampanya kapsamında Elazığ’daki beş siyasi parti tek ses oldu ve kampanyaya destek verdi. Öyle ki; CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan, İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or, Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Fikret Uymaz teşkilatlarıyla birlikte kampanyaya destek vererek ortak akılda buluştular.

Öte yandan şehirde binlerce öğrenciye ve yine binlerce akademik personele sahip olan Fırat Üniversitesi, İş dünyasının Elazığ’daki kalbi Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere Elazığ’daki bazı STK’lar ve bazı yerel medya yayın organları ve binlerce vatandaş “UçurElazığıPegasus” kampanyasına destek verdi.

KANAL FIRAT MEDYA GRUBU AÇIKLAMA YAPTI

İki gün süren kampanya Twitter’da Türkiye gündemine girmeyi başardı. Konuyla ilgili Kanal Fırat Medya grubumundan açıklama yapıldı.

Yapılan açıklama şöyle;

Pegasus’un iptal edilen Elazığ – Antalya ve Elazığ – Ankara uçuşlarının yeniden başlatılması ve azaltılan Elazığ – İstanbul ve Elazığ – İzmir seferlerinin artırılması amacıyla sosyal medyada iki gün süren “UçurElazığıPegasus” kampanyası Türkiye gündemine girmiş ve Pegasus şirketinin dikkatini çekip yeniden düzenlemeye alınmasını sağlamıştır.

Elazığ’ın Pegasus’tan beklentisini tek ses olarak dile getirdiğimiz kampanyamız hedeflenen neticeye ulaştığından şimdilik tamamlanmıştır.

Medya grubumuz olarak bundan sonrada Sürecin Takipçisi Olacak Gelişmeleri Sürekli Olarak Halkımızla Paylaşacağız…

Elazığ adına bir araya gelerek tek ses tek yürek olarak kampanyaya destek veren beş siyasi partimize, STK’larımıza, yerel medyamıza ve tüm Elazığlı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Herşey Elazığ İçin!