Elazığ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Tarafından Kurum İçi Eğitim Semineri Düzenlendi

Elazığ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kurum içi eğitim semineri düzenlendi. Düzenlenen seminerde kurum personellerine etkili iletişim konulu bilgi verildi.

Elazığ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Tarafından Kurum İçi Eğitim Semineri Düzenlendi

Elazığ Çevre ve şehircilik il müdürlüğü tarafından kurum personeline yönelik kurum içi eğitim semineri verildi.

PİRİNÇÇİ: KATKI SAĞLAMAK ADINA BİR PAYLAŞIMIMIZ OLACAK

Seminere Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Pirinçci, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile kurum çalışanları katıldı. Pirinççi, “Bir düşünür bir gün bir arkadaşı yanına geliyor yolda yürürken diyor ki hocam size bir şeyler söylemek istiyorum. O da diyor ki çok dinleyecek bir zamanım yok. Sonra ısrar ediyor. Peki ben sizi dinleyeceğim ama sizi 3 testlik bir süzgeçten geçireceğim diyor. Birinci süzgeç doğruluk süzgeci söyleyeceğim şey doğru mu diyor. Düşünüyor diyor ki çok emin değilim doğru olduğundan. İkinci iyilik süzgeci söyleyeceğin şey iyi şey mi. Düşünüyor çok iyi de değil diyor. Üçüncü süzgeç ise söyleyeceğin şey yararlı şey mi, insanlığa, topluma yararı var mı diyor. Yok diyor. Peki doğru değil, iyi değil, kimseye yararı dokunan bir şeyi paylaşmak istiyorsun. Nedir buradaki asıl amacın diyor. Tabii ki cevap veremiyor. İşte arkadaşlar aslında bizim bugün etkili iletişim dediğimiz noktada birbirini anlayan, algılayan ve tamamlayan oluşumların mekanizmaların oluşmasına katkı sağlamak adına bir paylaşımımız olacak” diye konuştu.

5 gün sürecek eğitim seminerinde Etkili İletişim, Yönetim Becerilerini Geliştirme, Etkili Sunum ve Beden Dili ile Kurum Kültürü ve Kurumsallık konuları ele alınacak.

Eğitim semineri ile ilgili açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Pirinçci; kurum idaresi ve personellerin, vatandaşa daha iyi hizmet sağlaması noktasında bu tür seminerlerin önemine dikkat çekti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137