Elazığ'da Bayrak Asma Kampanyası İkinci Gününde Artarak Devam Etti

İdlib’de kahraman askerlerimize yönelik gerçekleştirilen hain saldırının ardından Kanal Fırat Televizyonu tarafından başlatılan bayrak asma kampanyası ikinci gününde de yoğun bir şekilde devam etti.

Elazığ'da Bayrak Asma Kampanyası İkinci Gününde Artarak Devam Etti

İdlib’de haince gerçekleştirilen hava saldırısı sonrasında Elazığlıların kalbi sınır ötesindeki kahramanlarım için atmaya başladı.

BAYRAK ASMA KAMPANYASI BAŞLATILDI

Kanal Fırat Televizyonu tarafından da askerlerimize moral olmak amacıyla Cuma günü şehir genelinde bayrak asma kampanyası başlatılmıştı.

FETİH SÜRESİ OKUNUP, BAYRAK ASILMASI TALEP EDİLDİ

Kanal Fırat Televizyonu’nda yayınlanan “Furkan Dilaver ile Son Baskı” programında başlatılan kampanyada; vatandaşlardan kahraman askerlerimiz için Fetih Süresi okunması istendi. Ayrıca; manevi olarak da kahraman askerlerimize moral vermek amacıyla evlerin balkonlarına, camlarına ve işyerlerine bayrak asılması çağrısında bulunuldu.

ASKERLERİMİZİN YANINDAYIZ

Programda; Milli ve manevi değerlerinin her zaman yanında yer alan Elazığ’ın bu acı olayda da askerinin yanında olduğunu deprem bölgesi Elazığ’dan kahraman askerlerimize göstermek amacıyla bayrak asılması istendi.

BAYRAK ASMA KAMPANYASINA İKİNCİ GÜNDE DE KATILIM YOĞUN OLDU

Kanal Fırat Televizyonu tarafından başlatılan bayrak asma kampanyası ikinci gününde de yoğun bir şekilde devam etti. Cumartesi günü yayınlanan programda yine çok sayıda vatandaş balkonlarına astıkları bayrakların fotoğraflarını çekerek gönderdi.

 

İŞTE ELAZIĞLILARIN KAMPANYANIN İKİNCİ GÜNÜNDE CANLI YAYINDA GÖNDERMİŞ OLDUĞU O FOTOĞRAFLAR

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2020, 14:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kral 23
Kral 23 - 4 yıl Önce

Elazığım seninle gurur duyuyorum

SIRADAKİ HABER

banner137