Elazığ'da Bayrak Asma Kampanyasına Vatandaş Anında Karşılık Verdi!

İdlib’de kahraman askerlerimize yönelik gerçekleştirilen hain saldırının ardından Elazığ’da bayrak asma kampanyası başlatıldı. Hem dualarla hem de astıkları bayraklarla kahramanların yanında yer alan depremzede Elazığlılar Kanal Fırat Televizyonu tarafından başlatılan kampanyaya kısa süre içerisinde destek verdiler.  

Elazığ'da Bayrak Asma Kampanyasına Vatandaş Anında Karşılık Verdi!

İdlib’de önceki gün haince gerçekleştirilen hava saldırısı sonrasında Elazığlıların kalbi sınır ötesindeki kahramanlarım için atmaya başladı.

Her zaman vatanının, devletinin, bayrağının, asker ve polislerinin yanında yer alan Elazığlılar haince gerçekleştirilen bu saldırının ardından da askerlerimizin yanında yer aldıklarını ve askere gitmek için hazır olduklarını dile getirdiler.

  

BAYRAK ASMA KAMPANYASI BAŞLATILDI

Kanal Fırat Televizyonu tarafından da askerlerimize moral olmak amacıyla şehir genelinde bayrak asma kampanyası başlatıldı.

FETİH SÜRESİ OKUNUP, BAYRAK ASILMASI TALEP EDİLDİ

Kanal Fırat Televizyonu’nda yayınlanan “Furkan Dilaver ile Son Baskı” programında başlatılan kampanyada; vatandaşlardan kahraman askerlerimiz için Fetih Süresi okunması istendi. Ayrıca; manevi olarak da kahraman askerlerimize moral vermek amacıyla evlerin balkonlarına, camlarına ve işyerlerine bayrak asılması çağrısında bulunuldu.

ASKERLERİMİZİN YANINDAYIZ

Programda; Milli ve manevi değerlerinin her zaman yanında yer alan Elazığ’ın bu acı olayda da askerinin yanında olduğunu deprem bölgesi Elazığ’dan kahraman askerlerimize göstermek amacıyla bayrak asılması istendi.

ELAZIĞLILAR ÇAĞRIYA ANINDA CEVAP VERDİ

Canlı yayında kısa süre içerisinde çok sayıda Elazığlı bayrak asma kampanyasına cevap verdi ve balkonlarını bayraklarla donattı.

Kanal Fırat WhatsApp iletişim hattı (0532 23 402 23) üzerinden gönderilen fotoğraflar canlı yayında da ekranlara getirildi. Öte yandan il yöneticilerinin ve siyasi partilerinde destek vermesi istenilen kampanyada vatandaşlar mesaj göndererek bayrak dağıtılması talebinde de bulundu.

 

KAHRAMANLARIMIZIN YANINIDAYIZ

Bu haberi de Suriye’de kahramanca mücadele eden kahraman askerlerimize armağan ediyor ve yalnız olmadıklarını deprem acısını bir tarafa bırakarak onların yanında olduğumuzu ifade ediyoruz.

İŞTE ELAZIĞLILARIN CANLI YAYINDA GÖNDERMİŞ OLDUĞU BAZI  FOTOĞRAFLAR

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2020, 14:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Erdem
Erdem - 4 yıl Önce

İşte benim güzel memleketim

Begüm solak
Begüm solak - 4 yıl Önce

Helal olsun

Mustafa özel
Mustafa özel - 4 yıl Önce

Hadi gidiyoz desen otobüse kimse bınmez bınenlerde hataya gıdıp gelı gelirler bu iş agızla olmaz eski ülkücülerin tırnağı cekılenlenlerle olur

Öfk
Öfk @Mustafa özel - 4 yıl Önce

Helal olsun Mustafa Özel aynen öyle. Bir bayrak almaya erinen cebimizden para çıkmasın da ne olursa olsun diyen bir memleket haline geldik ne yazıkki. Koca apartmanda bir tane bayrak asmışız neymiş efendim devlet bayrak dağıtmınmış yazıklar olsun gidip 20 lira verip bir bayrak alamıyorsak böyle milliyetçilik olmaz olsun. WhatsApp milliyetçilisi oldu bu millet

Sinem
Sinem - 4 yıl Önce

Yerel basınımıza furkan dilavere sonsuz teşekkürler yayını çalışmasına bizi yönlendirmesi takdir edilecek gibi tesekur ediyoruz elazigimiz adına güzel bi fikirdi Elazig bu kötü günleri atalatacak inşAllah hep birlikte el ele gönül gönüle saygılar sunuyorum

Elif yaman
Elif yaman - 4 yıl Önce

Gurur duyuyorum bayrağımla vatanimla yuce rabbim şehitlerimizin kanını yerde bırakmasın Ne mutlu Türküm diyene

SIRADAKİ HABER

banner137