Elazığ'da "Biz Anadoluyuz" Projesi

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Elazığ ‘’Biz Anadoluyuz Projesi’’ kapsamında Elazığ’da ki gençleri Erzincan, Tunceli ve Bingöl illerine gönderecek.

Elazığ'da "Biz Anadoluyuz" Projesi

Gençlerimizin tarihi ve kültürel mirasımızı tanımaları ve gönüllülük bilincini arttırıcı ve özendirici faaliyetlerde bulunmaları amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen ‘’Biz Anadoluyuz Projesi’’ kapsamında Elazığ’da ki gençler Erzincan, Tunceli ve Bingöl illerine gönderilecek.

Erzincan ve Bingöl İllerinden gelen gençler ise Elazığ’da misafir edilecek.

EREN: FARKINDALIK OLUŞTURMAYI HEDEFLİYORUZ

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, ‘’ Biz Anadoluyuz Projesiyle gençlerimizin problem çözme, sosyal becerilerinin geliştirilmesi, iletişim, takım çalışması, gönüllülük, sosyal sorumluluk, sağlıklı yaşam, israfı önleme, doğa ve hayvan sevgisi ile çevre bilinci oluşturma gibi konularda farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz. Projeye katılacak gençlerimizin seçimini yaparken özellikle daha önce yaşadığı yer dışında farklı bir şehre gitme imkanı olmayan, gençlik faaliyetlerine katılma imkanı kısıtlı olan, kırsalda yaşayan dezavantajlı çocuklar ve gençler olmasına özen gösterdik. Bu doğrultuda ilimiz gençlerinden oluşan ilk kafilemizi bugün Erzincan’ a uğurladık.

Proje kapsamında İlimizde misafir edeceğimiz gençlerimiz için İlimizin yerel dinamiklerini göz önünde bulundurarak doğal ve tarihi güzelliklerin yer aldığı Harput, Keban gibi ilçelerimizi ziyaret, yerel halkla etkileşim, şehrimizin marka değerlerinin tanıtılması, gönüllülük faaliyetleri, doğa ve çevre etkinlikleri, gençlik merkezleri ziyareti gibi birçok faaliyeti gerçekleştireceğiz’’ ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137