Elazığ’da yatırımcı atağı tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda, bacasız fabrika olarak nitelendirilen çağrı merkezi Elazığ’da açılacak.

Peki çağrı merkezi ne zaman hizmete girecek, çağrı merkezinde ilk etapta kaç kişi istihdam edecek ve işe alımlar nasıl olacak. Tüm bu soruları ve daha fazlasını 23 İletişim Genel Müdürü İlyas Ersoy, www.elazigsonhaber.com İnternet Haber Sitesine açıkladı.

“HEDEF 2023 YILINDA, 2023 PERSONEL”

İlk etapta 110 kişiye istihdam sağlayacak olan çağrı merkeziyle ilgili bilgiler veren 23 İletişim Genel Müdürü hemşehrimiz İlyas Ersoy, “Güvenlik şirketimizle birlikte çağrı merkezi operasyonunu oluşturmak adına buraya geldik. Şu anda devam ediyoruz. Yapılanmamız bitmek üzere. Çok yakın bir dönemde istihdamlara başlayacağız. Hedefimiz 2023 yılında 2023 personeli istihdam edebilmek” dedi.

“İLETİŞİM ÜSSÜ OLARAK FAALİYET GÖSTERECEĞİZ”

Özel bir telekomünikasyon şirketinin temsilciliğiyle anlaşma sağladıklarını belirten İlyas Ersoy, “Çağrı merkezi sektöründe pazarın %23’ünü telekomünikasyon sektörü yer alıyor. Biz de bir özel telekomünikasyon temsilciliği ile başlıyoruz fakat akabinde kamu projeleri, diğer özel projelerle birlikte operasyonu büyüteceğiz. Fakat başlangıcımız telekomünikasyon olacak. Müşteri hizmetleri üzerine outbound hizmet sağlayacağız. Tabi ilerleyen dönemlerde inbound hizmetler 7/24 projeler daha önce yayınlarda bahsettiğimiz gibi alarm izleme merkezi projelerimiz, sosyal medya yönetim projelerimiz ile sadece bir çağrı merkezi değil aynı zamanda bir iletişim üssü olarak faaliyet göstermeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

“İLK ETAPTA 110 İSTİHDAM”

İlk etapta 110 kişiye istihdam sağlayacaklarını vurgulayan İlyas Ersoy, “İlk etapta 110 kişiyle başlayacağız. 110 personeli istihdam ettikten sonra 2. Yatırım çalışmalarına başlayacağız. Lokasyonumuz buna müsait. Biz 23 iletişimiz aslında bir kampüs olarak nitelendiriyoruz” dedi.

“ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA MÜLAKATA BAŞLAYACAĞIZ”

Elazığ’la ilgili özel bir proje hazırladıklarını belirten İlyas Ersoy, “Türkiye’de ilk defa organik bir kampüs kurmayı amaçlıyoruz. Burada çevrede de bizim bulunduğumuz lokasyonda organize sanayi bölgesinde. Bunun için özel projeler üretmekteyiz. İnşallah Elazığ ticaretine, Elazığ sanayisine, Elazığ istihdamına faydalı olacağımızı düşünüyorum. Şu anda operasyon tamamlanmış durumda. Yakın bir süreçte önümüzdeki hafta itibariyle mülakatlara başlayacağız. Bu mülakatlar akabinde iş kurun ortak bir programı ile istihdama başlıyoruz. Şu anda ilanlarımız yayınlanmış durumunda. Başvurular gelmekte” ifadelerini kullandı.

“OCAK AYININ 10’U GİBİ BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”

Hizmete girmek için her şeyin hazır olduğunu söyleyen Genel Müdür İlyas Ersoy, “bizler de mülakat ederek Elazığ’da nitelikli istihdamı, mevcutta tecrübeli arkadaşlarımıza bir çalışma arkadaşı olarak, bir yol arkadaşı olarak istihdam edeceğiz. Ocak ayının 10’u gibi başlamayı düşünüyoruz. Şu anda operasyon için her şey hazır. Yeterli sayıda başvurularımız var. Gerçekten çok iyi adaylarımız var. Ve bu adaylarla beraber 2023 hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum ben” dedi.

“ELAZIĞ’A DEĞER KATACAK”

İstihdam oranlarıyla ilgili bilgi veren 23 İletişim Genel Müdürü İlyas Ersoy, “Şu an ayın 10’unda 30 kişiyle başlıyoruz. Tabi bu 3 ay içerisinde 110 artı 5 toplamda 115 kişi yalnızca çağrı merkezi operasyonumuzda yer alacak. Akabinde elektronik güvenlik sistemleri ve 23 markası çatısı altında hizmet verecek. Elazığ ve çevre illerde toptan, perakende ve proje alanlarında orada da 30 kişiye varan bir saha operasyon ekibimiz yer alacak. Toplamda 145 kişilik bir istihdam fakat diğer etapların açılmasıyla beraber kısa vadede Türkiye’ye ayrı zaman Elazığ’a değer katacak uluslararası ve yerli markaların projeleri ile bunu, bu projeleri Elazığ’da temsil etmek için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bu haberin tüm telif hakları www.elazigsonhaber.com internet sitesine aittir. Paylaşım yapılırken kaynak belirtilmesi gerekmektedir!