Elazığ’da Genç Sivanlılar Derneği kuruldu.

SARIKAYA:FAKİR OLAN İNSANLARIMIZA YARDIMCI OLMA AMACI İLE KURULDUK

Dernek Başkanı Muzaffer Sarıkaya yaptığı açıklamada, derneğin 16 Temmuz’da resmi olarak faaliyetlerine başladığını söyleyerek, “Bizim derneğimiz Elazığ Genç Sivanlılar Derneği. Biz Bingöl Genç İlçesine bağlı 33 muhtarlığız. Bizim 33 muhtarlığın yarı nüfusu burada ikamet etmektedir. 10 köyümüz tamamen burada. Bizim amacımız sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğidir. Bizim kuruluş tarihimiz16.07.2020’de resmi faaliyetlerimize başladık. Yardımlaşma derneği olduğumuz için fakir olan insanlarımıza yardımcı olma amacıile kurulduk. Siyasi bir dernek değiliz” dedi.

SARIKAYA:YARDIM EDEN BİR DERNEĞİZ

Özellikle gençlerin üzerinde duran Başkan Sarıkaya, amaçlarını tek tek sıralayarak, “

Gençlerimiz hep kahve köşelerinde. İşsizimiz çok.İhtiyacı olan öğrencilerimiz var. Bursa, yurdaihtiyacı olan öğrencilerimiz var.Biz devletkanalı ile, STK ile, iş adamları ile yardım edeceğiz bu sadece Silvanlılara yardım eden bir dernek olmayacak. Türkiye genelinde herhangi bir fakir olunca kendi gücümüze göre burs verme, derneklerden devlet kanalıile yardım eden bir derneğiz. Bizim kuruluş amacımız budur başka bir amacımız yoktur” diye kaydetti.

SARIKAYA:BİZİM GÖÇ SEBEBİMİZDE PKK TERÖR ÖRGÜTÜDÜR

Üyelerine de seslenen Başkan Sarıkaya, “Tüm üyelerime sesleniyorum. Bizler devlete, millete, bayrağa sadık olan insanız. Devlet bayrak dedin mi her şey yerinde olacak. Burada olduğumuz için mutluyuz. Bizim göç sebebimizde PKK terör örgütüdür. PKK terör örgütü köyleri yaktı, yıktı. Göç etmek zorunda kaldık. Derneğimizin amacı burada bir faaliyetimiz olsun. Önümüzdeki günlerde yok haritamız netleşecek. İş adamlarımızdan devlet kurumlarımızdan destek istiyoruz. Öğrencilerimiz burs istiyor” ifadelerine yer verdi.