Elazığlı vatandaşlar 2 gündür sosyal medya hesaplarından Elazığ’daki hız limitleriyle ilgili sıkça paylaşım yapmaya başladı.

Paylaşılan duyuru da Zübeyde Hanım Caddesi’nde hız limitinin 60’a düşürüldüğü ifade edilirken diğer birçok ana caddenin 70’e düşürüldüğü belirtildi.

“Önemli Duyuru” başlıklı bu yazı kısa süre içerisinden sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Ancak duyurunun altında her hangi bir kurumun imzası yer almıyor.

EMNİYET MÜDÜRÜLÜĞÜ DOĞRULAMADI

Sosyal medyada ses getiren bu yazıyla ilgili Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nden doğrulama gelmedi. Elazığ Emniyet Müdürlüğü Yetkililerinden alınan bilgiye göre böyle bir çalışmanın olmadığı öğrenildi.

Öte yandan böyle bir yazıyı kimin yazdığı ve neden paylaşıldığı öğrenilemedi. 

İŞTE PAYLAŞILAN O YAZI

Önemli Duyuru

1- İlimiz Zübeyde Hanım Caddesi (Öğretmen evi ile Çaydaçıra Petrol Arası Alt Geçitler Dahil) yolun her iki yönüne EDS (Kameralı Hız Tespit Sistemi) kurulmuş olup, 24 saat hız ihlallerini tespit etmektedir. Bu istikamette hız sınırı tüm araçlar için (Otomobil – Kamyonet – Panelvan) 60 KM /S olarak belirlenmiştir.

2- Yukarıdaki Güzergah Dışında;

A) Baskil Kavşağından başlayarak (Ford bayisi önünden Malatya Caddesi üzerinden Çaydaçıra Alt Geçidi Kavşağına kadar;

B) Çaydaçıra Kavşağından Atatürk Bulvarı, Cahit Dalokay Bulvarını takiben Kekliktepe Kavşağına kadar (Kekliktepe alt geçidi çıkışı dahil) yani Emniyet Müdürlüğü – Eski Sebze Hali – Sanayi Sitesi – Asri Mezarlık Yönü;

C) Çaydaçıra Kavşağından başlayıp Cip Yolu (Hulusi Sayın Caddesi) Şahinkaya Köyü Yol ayrımına kadar;

Yolların her iki yönünde hız sınırı tüm araçlar için ( Otomobil – Kamyonet – Panelvan) 70 KM/S olarak belirlenmiştir

Saygılarımla