Elazığ'da " Hürmet Sırası Bizde" Projesi

Elazığ'da " Hürmet Sırası Bizde" Projesi kapsamında yaşlı, engelli ve bakıma muhtaçların evlerinde temizliğin yanı sıra kış hazırlıkları yapılmaya başlandı.

Elazığ'da " Hürmet Sırası Bizde" Projesi

Vali Çetin Oktay Kaldırım'ın eşi Berihan Kaldırım tarafından yürütülen " Hürmet Sırası Bizde" Projesini devam ediyor.

Proje kapsamında kış mevsimi öncesinde kentteki yaşlı, engelli, bakıma muhtaç ve kimsesi olmayanların evlerinin temizliği, bakımının yanı sıra sobaları kurulup yakacakları da temin edilerek hazırlık yapılmaya başlandı.

KALDIRIM: BU TÜR ÇALIŞMALARI DEVAM ETTİRECEĞİZ

Her türlü ihtiyacının giderilmesi için yapılan çalışmalarla birebir ilgilenen Berihan Kaldırım, devletin şefkat elinin her bir bakıma muhtaç vatandaşa ulaşıncaya kadar bu tür çalışmaları devam ettireceklerini aktardı.

KALDIRIM: ÇÖZÜM ÜRETMEK BİZİM EN ÖNEMLİ GÖREVLERİMİZDENDİR

Vali Çetin Oktay Kaldırım ise, “Bu insanlar toplumumuzun en hassas kesimini oluşturmaktadır ve bizim sorumluluğumuz altındadır. Onların her türlü sorunları ile ilgilenmek ve çözüm üretmek bizim en önemli görevlerimizdendir. Bu insanları memnun etmek, her türlü ihtiyaçlarını gidermek ve kendilerine devletimizin güler yüzünü göstererek ve şefkat elini uzatarak ellerinden tutmaya ve sorunlarını gidermeye çalışıyoruz. Kış mevsimi de yaklaşırken ilimizde ikamet bu insanlarımıza eşim Berihan Kaldırım’ın kendilerini bizzat ziyaret ederek yaptığı çalışmalarla bu yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Geçen yıl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız üzerinden yaklaşık 150 vatandaşımıza bu yardımlarımızı ulaştırmıştık. İlimiz genelinde bu önemli ve hassas konuyla ilgili ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2019, 16:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137