Elazığ'da İftar Sonrası Feci Kaza!

Elazığ’da otomobil park halindeki tıra çarptı, kazada 4 kişi yaralandı.

Elazığ'da İftar Sonrası Feci Kaza!

Kaza, merkeze bağlı Yeni Mahalle Yunus Emre Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tofaş marka 23 ACA 048 plakalı otomobil, park halindeki 23 ABC 581 plakalı tırın dorsesine çarptı. Kazada, otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Haber verilmesi üzerin olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme yaptı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Bi bitmediniz
Bi bitmediniz - 3 yıl Önce

Tofaşçılar o tenekeye binince kendini kaybediyor. Bunların kural ihlLi yapmasina da gerek yok. Caddede tofaş gördün mü direk bağlamak lazım. Ya birinin canına yada malına zarar veriyorlar.

elazığlı
elazığlı @Bi bitmediniz - 3 yıl Önce

niye sebep ne yani bu kadar dert etmenin sebebi neydi ?

Ilyas
Ilyas - 3 yıl Önce

Elazığ da trafik denetlemesi hak getire o tır dorsenin tır garajında olması lazım ana arterlerde dorse, çimento arabası, kamyon otobüs, tanker ne ararsan mevcut. Trafik şube müdürü koltuğundan bir kalk lütfen şu ana arterlerde bir dolaş.

...
... @Ilyas - 3 yıl Önce

Biz de cok merakli degiliz sizin ana arterlerinizde direksiyon sallamaya sizde araclarinizi dikkatli surun girmeyin dorsenin yada tirin altina sonra yok suclu tirci garibim belki bi tas yemek yiyip cocularini opup koklayip hemen yola cikacak hemen biri altina girsin sonrda suclu tirci...kucik araci kullananin hic mi sucu yok simdi burda onun yerinde baska arac olsa onada carpacak tir olmayla suclu mu olan ediliyor hemen..

Tırcı
Tırcı - 3 yıl Önce

Kardes o tirin ana anterde ne isi var diyorsun da kusura bakma ama biz baskalari gibi ana arterde son ses muzik acip makas atip havalanip yol almiykruz siz daha sicak yataginizdan cikmadan sabah 3.de 4 .de yollara dusuyoruz hem bu yollarda birtek kucuk araclar mevcut degil siz sigortaya 800 900 tl odeyip kendinizi yipratirken bizim bizim 7000 8000 tlleri buluyor bilmem anltabildim mi birakinda bari evimizde birkac dakikamizi iyi gecirelim....

Ferit
Ferit - 3 yıl Önce

Burda birbirinizi şuçlamanın anlamı yok Allah beterinden saklasin çok geçmiş olsun biraz daha dikkat

ali
ali - 3 yıl Önce

Tır ' in altında ne işi var Tofaş 'ın

SIRADAKİ HABER

banner137