Elazığ’ Da Ki Zam Ne Zamandan İtibaren Uygulanacak

Elazığ'da toplu taşımaya yapılan zam ne zamandan itibaren uygulanacak? Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman merak edilen bu soruya cevap verdi.

Elazığ’ Da Ki Zam Ne Zamandan İtibaren Uygulanacak

Elazığ Şoförler Odası’nın daha önce talep ettiği zam kararının belediye meclisinde onaylanması ile birlikte, Toplu Taşımaya yapılan zam ne zamandan itibaren uygulanacak sorusu da gündeme geldi.

Belediye meclisinde onaylanan zam kararı sonrası Elazığ Şoförler Odası başkanı Şevket Toraman, Kanal Fırat Son Baskı Programına Telefonla bağlanarak yapılan zamla ilişkin açıklamalarda bulundu.

Son Baskı ’da, Furkan Dilaver’in sorularını yanıtlayan Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman gelen eleştirilere cevap vererek başladı sözlerine…

NEDEN BÖYELE BİR ZAM İSTENDİ

Zammın kararını 5 ay önce aldıklarını hatırlatan Başkan Toraman, “Sayın Belediye Başkanımıza bu kararı defalarca götürmemize rağmen Sayın Başkanımız hem esnaf hem de vatandaş için elinden gelen gayreti gösterdi, kendisine teşekkür ediyorum. Bölge illere baktığımızda Yapılan zam yüksek bir zam değil normal bir zamdır vatandaş bizim vatandaşımız, öğrenci bizim öğrencimiz ama gelinen durum ortada mazotun, lastiğin fiyatı ortada bunlara yüzde yüz zam geldi. Bununla beraber yapılan zam afaki bir zam değil biz bölge illerden fiyat tarifesi alarak bu zammı uyguladık” dedi.

TORAMAN: 2016 YILINDAN İTİBAREN HİÇ ZAM YAPILDI

Araç bakımlarında ve bağ kur primlerindeki zamların altını çizen Toraman, “Yılbaşında her şeye zam yapılıyor iki yıldır sadece mazot giderleri için çalışıyoruz biz 2016 yılından beri 1.5  - 2 TL ye taşıma yapıyoruz 2016 yılından beri hiç zam yapılmadı” diye konuştu.

TOPU TAŞIMAYA YAPILAN ZAM NE ZAMANDAN İTİBAREN UYGULANACAK

Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, Furkan Dilaver’in ‘yapılan bu zam ne zaman uygulanacak’ sorusuna ise “Öncelikle Bu karar mecliste imzalanacak akabinde büyük ihtimalle bu hafta içinde yeni fiyat tarifesine geçilecek ve hem otobüslerde hem minibüslerde zamlı fiyatlar geçerli olacak ciddi anlamda sıkıntımız var artık beklemenin bir anlamı yok uygulanmış bir karar, kesin olmamakla beraber Perşembe veya Cuma günü itibariyle geçiş olacak” diye cevap verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137