Elazığ'da Köpek Saldırısına Uğrayan Kadın Hayatını Kaybetti

Elazığ merkeze bağlı Esentepe Mahallesi'nde sabah saatlerinde 82 yaşındaki Çiçek Boztaş, sürü halinde gezen köpeklerin saldırısına uğradı. Köpeklerle bir süre mücadele eden yaşlı kadın tüm çabalara rağmen kendisini kurtaramadı. 82 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

Elazığ'da Köpek Saldırısına Uğrayan Kadın Hayatını Kaybetti

Elazığ’da sürü halinde gezen sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan yaşlı kadın hayatını kaybetti. 
Olay, Elazığ merkeze bağlı Esentepe Mahallesi Kır Çiçeği Sokak'ın sonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ağabeyi ve yengesiyle birlikte yaşayan Çiçek Boztaş (82), su doldurmak için evden çıktı.

SÜRÜ HALİNDE SALDIRDILAR

Çeşmeden su doldurup dönen yaşlı kadın, evine yaklaşık 30 metre kala sürü halindeki sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpeklerin birine saldırdığını uzaktan gören bir kişi, hem yardım istedi, hem de yardıma koştu. Çevredekiler yetişene kadar köpekler yaşlı kadını bir çok yerinden ısırdı. Olay yerine yetişenler köpekleri kovalarken sağlık ekiplerine de haber verdi. Ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan yaşlı kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 


Öte yandan mahalle sakinleri sokak köpekleri nedeniyle sıkıntılarını aktardı. Bu sabah üzücü bir olay meydana geldiğini belirten mahalle sakinleri, daha öncede bir kaç defa sürü halinde gezen köpeklerin saldırısı olduğunu dile getirerek yetkililerin ilgilenmesini istedi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2019, 16:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
semih
semih - 5 yıl Önce

bu nasıl bir rezalettir?sorumlular kimse çaresine bakmalılar.köpekler nasıl bir insanı öldürür!!!!!!!!

mesut menteş
mesut menteş - 5 yıl Önce

mahallede 2 seneden beridir bu köpekler sorun çıkarıyordu. kimse ilgilenmedi. taaki 1 insan canına zarar gelene kadar. yardıma koşan çobanın oğluyum. bizim 2 tane hayvanımızı telef etmişti bu köpekler. sorumlusu yine insandır.

oktay
oktay - 5 yıl Önce

Ben bu şehrin yöneticisi olsam bu haberden sonra çıldırırım!Bir koyunu kurt kapsa bile bundan devlet sorumludur. Sorumlular kimse çaresine derhal bakmalı! bir insanın köpek sürüsü tarafından öldürülmesi ne demek? köy olmuş lan bu elazığ iyice

REZALET
REZALET - 5 yıl Önce

rezalet kepazelik sorumsuzluk!!!!!!!!!!!!! Afrikada bile bu olay olmaz. bu köpekler postane meydanında da çeete halinde geziyorlar. yetkililer daha şehrin göbeğindekilere müdahale etmiyor.bu konularla ilgilenmesi gereken kim varsa hepsi istifa etmeli boş yere o koltukları işgal etmeyin!

Yavuz
Yavuz - 5 yıl Önce

Belediye Hayvan Barınağı vardı. Orada oturan arkadaş 2 yıldır başıboş geziyorlar demiş, Belediye ye eminim şikayetlerde gitmiştir ama Belediye kayıp, yazıklar olsun insan hayatı bu kadar mı ucuz

yeter artık!
yeter artık! - 5 yıl Önce

belediye bütün köpek sürüleri derhal toplasın.yoksa bu ölüm makinası böyle devam edecek.

hoca
hoca - 5 yıl Önce

Öncelikle Allah rahmet eylesin, çok üzücü bir ölüm. Teyzemizin mekanı cennet olsun.
Köpek konusunda dikkatimi çekiyor, Fırat Üniversitesi köpek çiftliğine dönüşmüş resmen. Kampüsün her yeri köpek dolu.. Aynı anda 15-20 köpek bir araya gelip gezer hale gelmiş ve bir araya gelip sayıları arttıkça da tehlike saçıyorlar.

erol
erol - 5 yıl Önce

arkadaşlar bu köpekler aç kalıyor diye saldırıyor. yemek verin mümkün mertebe hayvanlara.ben egede yaşıyorum burada köpekler o kadar oburki bırak saldırmayı yürüyecek halleri yok şişmanlıktan yemek yemekten.. insanlar yemek veriyor sokak hayvanlarına. ama belediyeninde bu işe el atması lazım...köpekler tarafından bir insanın öldürülmesi çok ciddi bir durumdur. yetkililer göreve diyecemde elazığda yetkili olmayalı çok uzun süre oldu


SIRADAKİ HABER

banner137