Elazığ'da Öğrenciler Yönetmen ve Oyuncularla Buluştu

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü GSB Elazığ Yurtlarında kalan öğrencilerin sanatsal ve kültürel anlamda gelişimlerine katkıda bulunmaya devam ediyor.

Elazığ'da Öğrenciler Yönetmen ve Oyuncularla Buluştu

 ‘13. Uluslararası Çayda Çıra Film Festivali’ kapsamında 18-19 ve 20 Kasım tarihlerinde GSB Elazığ Yurtlarında film gösterimleri gerçekleştirilecek.

Bu kapsamda düzenlenen etkinliklerde ünlü yönetmenler Serdar Akar, Mesut Uçakan usta oyuncular Numan Çakır, Sezer Güvenirgil, Sefa Zengin, Suavi Eren, Özlem Savaş ve Serap Ogan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Fethi Sekin Yurt Müdürlüğünde öğrencilerle bir araya geldiler.

Yönetmenler ve oyuncuların kendilerini tanıtmaları ile başlayan program öğrencilerin ünlü yönetmenlere ve oyunculara sorularıyla devam etti.

EREN: SPORSAL VE SANATSAL FAALİYETLERİMİZDE DEVAM EDECEK

Gerçekleşen söyleşide açıklamalarda bulunan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, ‘’Değerli misafirlerimiz sürekli ekranlarda camın arkasında izlediğimiz çok kıymetli sanatçılarımız aziz şehrimize hoş geldiniz. İlk defa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarımızda biz bu organizasyonu yapıyoruz. Sizlerin de çok uzun yıllar hem televizyondan hem de gazetelerden görmüş olduğunuz üstadlarımızın birçoğu bugün burada ben bundan dolayı başta Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Serdar Kara’ya ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Tabi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çok büyük bir aile yedi yurdumuz on bine yakın öğrencimiz var. Fethi Sekin Yurdunda olan öğrencilerimiz biraz daha şanslı çünkü sanatçılarımızın hepsini buraya davet ettik bugün. Biz özellikle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak yedi yurdumuzda siz değerli öğrencilerimiz için gerçekten çok güzel ortamlar hazırladık. Gerek depremden sonra gerekse pandemi sürecinde yedi yurdumuzun yedisinde de genç ofisleriyle spor alanlarıyla yaşam alanlarıyla ve çok konforlu odalarıyla yurtlarımızı sizler için hazırladık. Sporsal ve sanatsal faaliyetlerimizde devam edecek. Bu anlamda başta bize bu imkanı veren Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Sayın Valimize, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza şükranlarımı arz ediyorum.’’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Validen çok haber olan Müdür
Validen çok haber olan Müdür - 2 yıl Önce

Yorumları okuyorum spor müdürü hakkında hoş şeyler pek yazılmıyor. - ki hergün bu kurum haberini görünce hak veriyorum. Validen çok haber oluyorsa bir kurum müdürü burada amaç siyaset gerçekten.

Kuyucu Samet vekil yada belediye Başkanlığına oynuyor
Kuyucu Samet vekil yada belediye Başkanlığına oynuyor - 2 yıl Önce

Şube müdürüyken il müdürlerinin kuyusunu kazıp, Suphi ve Sedat’ı alın beni müdür yapın diye vekillerin peşinden ayrılmayan kuyucu Samet şimdi de vekillik yada başkanlık peşinde. O zaman bu memleketin haline:)

Samet neyin peşinde
Samet neyin peşinde - 2 yıl Önce

Spor müdürü Samet beg beyin peşinde harbi merak ediyorum.

SIRADAKİ HABER

banner137