Elazığ'da Trafik Kazası, 3 Yaralı!

Elazığ’da trafik kazalarının eksik olmadığı Kuvai Milliye Caddesi’ndeki kavşakta bir kaza daha meydana geldi. İki aracın karıştığı kazada bir araç takla attı.

Elazığ'da Trafik Kazası, 3 Yaralı!

Elazığ’da sürekli trafik kazalarının meydana geldiği Ataşehir Mahallesi’ndeki Kuvai Milliye Caddesi’ndeki kavşakta bir kaza daha oldu.

Tofaş Kavşağı’nın hemen alt tarafından meydana gelen ve sık sık kazaların olması nedeniyle bölgede yaşayan vatandaşların çözüm bulunmasını istediği kavşakta iki araç birbiriyle çarpıştı.

34 GZ 272 plakalı araç ile 23 FR 801 plakalı araç çarpıştı. Kazanın etkisiyle 34 GZ 272 plakalı araç takla attı.

Kazayı gören vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Kaza nedeniyle takla atan araçta 2 kişi, siyah araçta ise 1 kişi olmak üzere biri hafif 3 kişi yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2020, 18:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
.
. - 4 yıl Önce

Orta refüje ağaç dikersen, ne sağdan gelen görünür nede soldan gelen görünür. Özellikle kavşaklara yakın yerlere orta refüje ağaç dikilmemeli. Dikilende sökülmeli.

mehmet
mehmet @. - 4 yıl Önce

çaydaçıra mahallesi şehrin en son kurulan ve ev fiyatlarının en pahalı olduğu (450-800 bin) mahalle iken neredeyse yolların, kaldırımların ve kavşakların, tamamı hatalı, baştan savma ve plansız yapılmış. haftada bir kaza oluyor. üstelik daha bu mahalledekilerin sadece yarısı taşınmış durumda. tamamı taşındığında neler olur siz düşünün...

Seyfo
Seyfo @. - 4 yıl Önce

Bizde dağ taş her yer boş. Şehrin 4 tarafı kuru bozkır dağlarla çevrili. Oralar dururken orta refüje ağaç dikiyorlar ve trafiği tehlikeye sokuyorlar.Daha sonra yol genişletme oluyor. Birkaç yıl sonra kesiyorlar. Baştan yolun ortasına agaç dikmeyin.
Çaydçaıra mahallesinde 1.etap tokilere dönen kavşakta döngel kavşak yok. Işıkta yok. 4 yol birleşiyor. Üstüne refüjlere ağaç dikmişler. Sağdan veya soldan gelen araçlar görünmüyor. Sürekli kaza oluyor.

Elazıklı
Elazıklı - 4 yıl Önce

Bence kavşağı kontrollü kavşak yapıp trafik ışığı koysalar daha iyi olur. Bu kaćıncı kaza .okullar açılınca okul servis araçlarında bu yolu kullanacak.

Orkun
Orkun - 4 yıl Önce

Ortada belediye mi var ki? Basit bir trafik düzenlemesi bile yapamayan,belediye yönetimi reklama gelince 1 numara.Bu haliyle ,altyapı peşine düşmüş.Hiç gereği yokken sırf birilerine yağlı ballı ihale ile yüzlerce trilyon aktarma için adete çırpınıp duruyor.Bu kadrove bu isbilmez personelle cuvallayip rezil olmadan derhal vazgeçin,siz önce 10 gündür yıkılmış nokta durağını, Kökçü cesmesini bı ikmal edin, Malatya CAD.yariş parkuruna dönüşmüş,yüksek bariyerle hızı kesin başka birşey beklemiyoruz.

mehmet
mehmet - 4 yıl Önce

bu şehirde hangi kavşak ve virajlar doğru Allah aşkına., Kuvayi Milliye mi, Çaydaçıra kavşağı mı, Necmettin Erbakan Kavşağımı yoksa Orduevi Kavşağı mı... bunları kim yapıyor, kim onay veriyor anlamak mümkün değil..

+1??/
+1??/ - 4 yıl Önce

Orta refuj yerine orta serit olsa saga sola donende yola cikanda trafige engel olmaz...

SIRADAKİ HABER

banner137