Elazığ'da Yürüyüş Yapılsın Çağrısı

Gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek için Elazığ Yeni Haber internet haber sitesi "Mehmetçiğimize Destek Yürüyüşü" düzenlenmesi konusunda çağrıda bulundu.

Elazığ'da Yürüyüş Yapılsın Çağrısı

Suriye’nin kuzeyine gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı devam ederken Elazığ Yeni Haber İnternet Haber Sitesi Elazığ’da "Mehmetçiğimize Destek Yürüyüşü" düzenlenmesi konusunda çağrıda bulundu.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na seslenilen çağrıda; Mehmetçiklerimize moral vermek amacıyla yürüyüş yapılması gerektiği belirtildi.

YAPILAN ÇAĞRI ŞÖYLE

"Elazığ Yeni Haber" tarafından yapılan çağrı şöyle; “Dünya basınında ve sosyal medyada Barış Pınarı Harekatını karalama faaliyetlerine karşı, Türk Halkı geçmişte olduğu gibi bugün de kol kola girerek teröre karşı olduğunu bir kez daha haykırmalı.

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak Türkiye’de 81 ilde Valilikler ve sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde Mehmetçiğe destek yürüyüşleri düzenlenmesi çağrısında bulunuyoruz.

Geçmişte olduğu gibi bugünde teröre karşı Harput Kalesi gibi dik durmuş olan şehrimiz Elazığ, Mehmetçiğimize destek yürüyüşünü ilk olarak buradan başlatmalı ve bu yürüyüşe de Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları öncülük etmelidir. Ayrıca ilimiz Milletvekilleri, Siyasi Partilerin Temsilcileri ve Sivil toplum kuruluşları da “Mehmetçiğimize Destek Yürüyüşüne” katkı sunmalıdır.

Öte yandan sosyal medyada yayılan "Mehmetçiğe Destek Yürüyüşü" hastagına birçok Elazığlı vatandaşta paylaşım yaparak Mehmetçiğin yanında olduğunu gösterdiler”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137