Elazığ'daki Minibüsçülerden, Otobüs Şoförlerine Destek

Ücretsiz otobüs tartışmaları dördüncü gününde devam ederken, halk otobüsü şoförleri 65 yaş ve üzeri vatandaşlardan para almaya devam ediyor. Öte yandan minibüs şoförleri de tartışmaya dahil olarak, otobüs şoförlerinin haklı olduğunu ifade ettiler.

Elazığ'daki Minibüsçülerden, Otobüs Şoförlerine Destek

Ücretsiz otobüs tartışmaları dördüncü gününe girdi. Elazığ’daki halk otobüs şoförleri almış oldukları kararı uygulamaya devam ediyor.

Vatandaşlarda ikiye bölünmüş durumda. Kimi vatandaş otobüs şoförlerine hak verirken kimi vatandaş ise yapılanın yanlış olduğunu söylüyor.

Tartışmaların dördüncü gününde minibüs taşımacılığı yapan şoförlerde düşüncelerini açıkladı.

Otobüs şoförlerinin haklı olduğu noktaların olduğunu söyleyen minibüsçü esnafı, olaya farklı bir boyut kazandır.

Minibüsçüler, minibüslerin kapasitelerinin artırılması durumunda sefer başına iki kişiyi ücretsiz taşıya bileceklerini ifade ettiler.

VİDEO

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mehmet
mehmet - 6 yıl Önce

kota koyulsun problem çözülsün. her yaşlının günlük bedava bir gidiş bir geliş hakkı olsun. sonrası ücretli..

Haluk Kartal
Haluk Kartal - 6 yıl Önce

Halk otobüsü Şöforlerinden birisi bugün vefat etti.Allah rahmet eylesin.Şöfolerde haklı bence, düşük ücret alınabilir.İstismar önlenir.

Rahmi
Rahmi - 6 yıl Önce

Olayın çözümü çok basit, belediye bu halk otobüsleri için aylık 600 ücret ödüyor güzel devam edilsin ve çözüm olarak 65 yaş üzeri vatandaşlar halk otobüslerinden günlük en fazla iki gidiş iki dönüş harici ücretsiz binemesinler yani kartları günlük dört defa ücretsiz işlesin onun haricinde ücret talep edilsin mesele çözülür.

SIRADAKİ HABER

banner137