Yer Sıdıka Avar Kız Meslek Lisesi yanında bulunan otobüs durağı. Halk Otobüsü Şoförü Aytaç Aslan, yolcu almak üzere durağa yanaştığı sırada Elazığ Belediyesi personeli Ömer Altun isimli vatandaşın aniden yere düştüğünü gördü.

DURAKTA YERE YIĞILDI, OTOBÜSLE HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredeki vatandaşlar hemen Ömer Altun’un yanına giderek ne olduğunu anlamaya çalıştı. Kalp krizi geçirme riski olabileceği ihtimaline karşı vatandaşlar ve Halk Otobüsü Şoförü Aytaç Aslan, Ömer Altun’u hemen otobüse aldı ve zamanla yarışta işte o anda başladı.

Görüntülerde Halk Otobüsü Şoförü Aytaç Aslan ve Vatandaşların soğuk kanlı davranışları dikkatlerden kaçmazken; Ömer Altun’un bilincini de bir yandan açık tutmaya çalıştılar.

Halk Otobüsü Şoförü Aytaç Aslan’ın Ömer Altun’u hastaneye yetiştirmek için seri, dikkatli ve soğuk kanlı bir şekilde zamanla yarışı sürerken; Kalp krizi geçiren Ömer Altun’u da vatandaşlar sakinleştirdiler.

KRİZ GEÇİREN VATANDAŞ HASTANEYE YETİŞTİRİLDİ

Kısa süren ama hiç bitmeyen yolculuk hastane acil servisine gelinmesi ile sona eriyor ve sağlık ekipleri Ömer Altun’a ilk müdahaleyi yapıyor. Durakta kalp krizi geçirdiği belirlenen Ömer Altun’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kalp Krizi geçiren vatandaşı kısa sürede hastaneye ulaştıran Halk Otobüsü şoförü, yaşadığı olayı anlatırken; vatandaşların ulaşımları yanında böylesi durumlarda da yanlarında olduklarını söyledi.

 

VİDEO