Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsübaşı Topluluğu Konser Verecek

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsübaşı topluluğu ile "Edirne Devlet Türk Müziği Ve Rumeli Müzikleri Topluluğu” cuma günü Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde verecekleri Rumeli ve Harput türküleri konseri ile kulakların pasını silmeye hazırlanıyor.

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsübaşı Topluluğu Konser Verecek

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsübaşı Topluluğu kulağınızın pasını silecek konser için hazırlıklarını sürdürüyor.

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsübaşı Topluluğu ile "Edirne Devlet Türk Müziği ve Rumeli Müzikleri Topluluğu, 22 Ekim Cuma günü Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde “Rumeli ve Harput” türkülerini seslendirecek.  

Koro Müdürü Olcay Bürhan konserin ilkini Edirne’de gerçekleştirdiklerini belirterek, düzenleyecekleri konsere Elazığlıları davet etti.

BÜRHAN: ONLARI DOĞRUCA AKTARILMASINI BU KONSERİMİZLE SAĞLAYACAĞIZ

Müdür Bürhan “Bu projemizle iki farklı kültürü bir araya getirerek bu kültürlerin eserlerini hem Edirne’de hem de Elazığ’da tanıtmayı hedefliyoruz. Böylece bu proje ile iki farklı kültürün musikisini yöre halkına sevdirerek ve onları doğruca aktarılmasını bu konserimizle sağlayacağız. Konserimize katılım ve desteklerinden dolayı Kültür ve Turizm Bakanlığımız Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğümüze, Elazığ Valiliğine, Elazığ Belediyesine ve Elazığ Belediye Başkanına bize verdiği desteklerden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137