Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nden Trafik Uygulaması

Elazığ Valiliğinin Koordinatörlüğünde Elazığ Emniyet Müdürlüğü yol uygulaması yapıldı. Uygulamada yaklaşık 28 Bin Tl’lik para cezası kesildi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nden Trafik Uygulaması

Elazığ Emniyet Müdürlüğü aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Emniyet Müdürlüğü tarafından trafik uygulaması gerçekleştirildi. Emniyet Müdürlüğü tarafından şu açıklamalara yer verildi.

Yapılan Açıklamada, “Elazığ Valiliğimiz koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, ilimizde önleyici tedbirler dahilinde suç işlenmesinin önlenmesi, suça konu unsurların tespiti ve yakalanması amacıyla 23 Ocak 2018 günü 19:00-21:00 saatleri arasında Yol Uygulaması – 1 düzenlenmiştir.

Bu kapsamda, 13 noktada yapılan sabit yol uygulamasında 374 araç ve araçlarda bulunan toplam 1150 şahsın yapılan sorgusunda; 34 araca 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanununun ilgili maddelerinden toplam 27.773 TL Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı düzenlenmiş ve 7 araç ta trafikten men edilmiştir. Araç ve şahıslar üzerinde yapılan aramalarda 3 adet ecstasy hap ve bir miktar esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiş olup aranma kaydı olan 1 şahısta yakalanarak gerekli adli işlemlere başlanılmıştır. Ayrıca uygulama esnasında açıktan alkol aldırdığı tespit edilen 1 işyerine de adli işlem yapılmıştır.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur” şeklinde açıklamada bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137