Resmi Gazetede Emniyet Müdürleri kararnamesi yayımlandı.

Emniyet Müdürleri Kararnamesi’ne göre Elazığ Emniyet Müdürü değişti.

Başarılı çalışmalara imza atan ve Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Doğan Cangül Emniyet  Genel Müdürlüğü emrine atandı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’ne ise Çanakkale Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Celal Sel atandı.

CELAL SEL KİMDİR?

1.Sınıf Emniyet Müdürü olan Celal Sel, aslen Kütahya İli Simav İlçesi nüfusuna kayıtlı olup, 1968 yılında doğdu.

Polis Akademisi’nden 1990 yılında mezun olarak İzmir İlinde Komiser Yardımcısı rütbesinde mesleğe başlamış, sırasıyla Kahramanmaraş ilinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanlığında ve İstanbul illinde görev yaptıktan sonra Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığında Polis Başmüfettişi olarak göreve başladı.

19.01.2015 tarihinde Müşterek Kararname ile Şırnak İl Emniyet Müdürü olarak atanan Celal Sel, daha sonra Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi. Sel, çıkartılan son kararname ile Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.

Emniyet Müdürü Celal Sel evli ve 1 çocuk babasıdır.

DOĞAN CANGÜL KİMDİR?

Doğan Cangul 2002-2005 yılları arasında Siirt Emniyet Müdürlüğünde görevi ayrıca Siirt Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü olarak görev yapmıştı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü görevinden önce Aksaray Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini yürütmekteydi.

Elazığ Eski Emniyet Müdürü merhum Nihat İşlek’in Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı görevine alınmasının ardından Aksaray Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini yürüten Doğan Cangül 22 Ağustos 2016 tarihinde Elazığ Emniyet Müdürü olmuştu.Doğan Cangül, son kararname ile Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atandı. 

Medya grubumuz olarak Doğan Cangül’e Elazığ’a yapmış olduğu başarılı hizmetlerden ötürü teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

HABER: SITKI TAŞEL

Bu haberin tüm telif hakları www.elazigsonhaber.com internet sitesine aittir. Paylaşım yapılırken kaynak belirtilmesi gerekmektedir!